ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΥΛ

0
674

Η Πλαστική Χειρουργική είτε αισθητική είτε επανορθωτική, είναι μία ειδικότητα της Ιατρικής Επιστήμης που ασχολείται με την απόδοση της “αρμονίας” και της “ομορφιάς” στις “γραμμές” του προσώπου και του σώματος του ανθρώπου.

Ανεξάρτητα από την πλαστική χειρουργική επέμβαση στην οποία σκοπεύετε να υποβληθείτε, ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή και η εμπιστοσύνη στον πλαστικό χειρουργό που θα επιλέξετε.

Ο πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός Δρ.Λύρας Ιωάννης πρέπει να είναι σίγουρα η πρώτη σας επιλογή.

Γ. Αυτιάς: Πλαστική στήθους ; Ι. Λύρας: Ναι !

Λίγα Λόγια για τον Δρ.Ιωάννη Λύρα

Εκπαιδεύτηκε στην Βραζιλία, από τον πατέρα της Πλαστικής Χειρουργικής Ύβο Πιταγκί.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος

«Μπήκα στην ομάδα του Πίταγκί, για πρώτη φορά το 1988, προερχόμενος από την Νέα Υόρκη, όπου έκανα γενική χειρουργική. Με πήγε εκεί ένας Διευθυντής μου που ήθελε να γίνει ο ίδιος πλαστικός χειρουργός αλλά τελικά έγινε κάτι άλλο. Είχα γεννηθεί στην Αθήνα, τελειώσει την ιατρική το 1985 και υπηρετήσει την στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως γιατρός χειρουργός. Αν και πριν πάω, δεν με ενδιέφερε να μείνω στη Λατινική Αμερική, εκ των υστέρω καταλαβαίνω ότι μόνο εκεί θα μπορούσα να μείνω. Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μαζί με συνομήλικους συναδέλφους από διάφορες χώρες γιατί όλοι μαζί επιθυμούσαμε το ίδιο πράγμα. Να σπουδάσουμε δίπλα στον πατέρα της μοντέρνας πλαστικής χειρουργικής, τον Ύβο Πιταγκί.»
Λύρας Μειωτική μαστών – πλαστική μαστού μαστών στήθους
Για την ισορροπία των πραγμάτων, παρακολουθήστε εδώ μία ευχάριστη τηλεοπτική συζήτηση με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Ι . Λύρα σχετική με το θέμα.
Αυξητική – Η βασική ένδειξη για την επέμβαση της αυξητικής πλαστικής μαστών είναι ο ανεπαρκής όγκος ή η μη αναστρέψιμος ψευδής χαλάρωση του στήθους. Μειωτική – είναι μία εύκολη επέμβαση. Ανισομαστία – Επίσης στις γυναίκες που δεν είναι ικανοποιημένες από το σχήμα των μαστών τους, που έχουν άνισους μαστούς ή που χρειάζονται αποκατάσταση.

Πέρα από την ιδιότητα του ως πλαστικός χειρουργός , είναι γνωστός και για το συγγραφικό του έργο ‘Το Μυστικό της Βραζιλιάνικης Ομορφιάς”

Ο άνθρωπος να ερωτεύεται εκείνον που για οποιοδήποτε λόγο κατακτά την ψυχή του ανεξαρτήτως φυλής και εθνοτικής προέλευσης. και αν κανένας ακόμη και τώρα δεν μπορεί να πεισθεί ότι η δημιουργία ενός πολύ όμορφου νέου ανθρώπου θα επέλθει από αυτή την εμπνευσμένη και μετριόφρονα συμπεριφορά των κατοίκων της Βραζιλίας, οι οποίοι πλέον δεν αποκλείουν κανέναν από την ομάδα των “δικών τους ανθρώπων” που όπως λέει το ρητό “είναι εκείνοι που βρίσκονται μέσα στο σπίτι όταν το βράδυ κλειδώνει η πόρτα”,αν του είναι τόσο δύσκολο αυτό… μπορεί επιτέλους να καταφύγει στο επόμενο, το απλούστερο όλων των μέσων απόκτησης και διατήρησης της προσεγμένης εξωτερικής εμφάνισης: την εφαρμογή του μυστικού της Βραζιλιάνικης Ομορφιάς που εκτός από την άσκηση και τη σωστή διατροφή είναι η αισθητική πλαστική χειρουργική. 500.000 άτομα κάθε χρόνο στη χώρα αυτή ανακαλύπτουν τη θετική της επίδραση.

Απόσπασμα από το βιβλίο ‘Το Μυστικό της Βραζιλιάνικης Ομορφιάς”

Η φυσική ανάγκη του ανθρώπου για ένα σώμα χωρίς ατέλειες αποτελεί σχεδόν ένστικτο.

Στη Βραζιλία, χώρα των χρωμάτων των αντιθέσεων, της αρμονίας, της “σάμπα” και των όμορφων σωμάτων, υπάρχει ίσως ένα μυστικό, το μυστικό της Βραζιλιάνικης ομορφιάς.

Μπορείτε να τον συμβουλευτείτε για όλες τις θεραπείες & επεμβάσεις που αφορούν
Πρόσωπο-Μύτη-Στήθος-Σώμα-Γλουτοί-Ευαισθητή Περιοχή


Οι κριτικές των ασθενών που τον εμπιστεύτηκαν μιλάνε απο μόνες τους:

“Επισκέπτομαι το γιατρό εδώ και δέκα χρόνια για θεραπείες με ενέσιμα.Το αποτέλεσμα των θεραπειών είναι απολύτως φυσικό . Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιστημονική του γνώση και άποψη.Επίσης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος ! Το προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικό ! Η dream team της ομορφιάς και της νεότητας! Σας ευχαριστώ πολύ!” Μ.Κ

“Ένας εξαιρετικός γιατρός αλλά πάνω απ’ολα άνθρωπος. Με μια ζεστή κ ευχάριστη ατμόσφαιρα στο ιατρείο του που σε κερδίζει από τα πρώτα λεπτά που μπαίνεις μέσα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη κ από το αποτέλεσμα της επέμβασης αλλά κ για όλη τη διαδικασία κ πριν κ μετά.” Α.Γ


Μπορείτε να συμβουλευτείτε και να κλείσετε ένα ραντεβού με τον κ. Λύρα για οποιαδήποτε απορία έχετε

Δρ. Ιωάννης Λύρας

AEXPI, ACEIP, FICS, NYAS

Αισθητικός, Επανορθωτικός Πλαστικός Χειρουργός.

Ερρίκος Ντυνάν – Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής

Mέλος του Διεθνούς κολλεγίου χειρουργών, μέλος της Ελληνικής και της Διεθνούς εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής, μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης ως Πλαστικός Χειρουργός. Ειδικός Ορκωτός Πραγματογνώμων Πλαστικής Χειρουργικής στα Αστικά και Ποινικά Δικαστήρια της Ελλάδος.

WEBSITE

FACEBOOK

INSTAGRAM

Βασ. Σοφίας 57, Κολωνάκι, 11521| 210 7219 660 |lyras@lifting.gr