Είσαι εκπαιδευτικός και έτοιμος για το επόμενο βήμα στην εργασιακή σου πορεία; Εάν ναι, τότε η ημέρα καριέρας μπορεί να είναι μια ευκαιρία για σένα!

0
271

Η αναζήτηση για την επόμενή σου δουλειά συνοδεύεται συνήθως με άγχος και αγωνία. Ο πιο παραδοσιακός τρόπος είναι να ψάξεις online αγγελίες, να ρωτήσεις συγγενείς και φίλους, να πέσει στα χέρια σου ίσως κάποιο φυλλάδιο ή να έχεις το νου σου για τυχόν αγγελίες έξω από φροντιστήρια ή σε κολώνες δρόμων. Σου ακούγεται κουραστικό; Είναι.

Οι Ημέρες Καριέρας είναι το μεγαλύτερο event για την εργασία και αποτελούν θεσμό-πρότυπο, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη της απασχόλησης και στη μείωση του χάσματος των δεξιοτήτων (skills gap) στην Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις κάτι τελείως διαφορετικό. Την ημέρα καριέρας στα “Homework”:

Τα κέντρα μελέτης “Homework” του εκπαιδευτικού ομίλου “Νέο Φροντιστήριο”, σας προσκαλούν με χαρά στην 1Η  Ημέρα Καριέρας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27/5/2023. και ώρα 11.00πμ-14.00μμ στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας τους, Πατησίων 345Β, Άνω Πατήσια.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς (Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Φιλολόγους και Μαθηματικούς) που αναζητούν νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και συνεργασία με τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο με παρουσία σε Ελλάδα & Κύπρο.

Στην Ημέρα Καριέρας “Homework”, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις δυνατότητες συνεργασίας και να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Για ερωτήσεις σχετικά με την Ημέρα Καριέρας ή τις υπηρεσίες Homework, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 2519009 και στο grow@homework.edu.gr

Διεύθυνση κεντρικών: Πατησίων 345Β, Άνω Πατήσια

Τηλέφωνο:210 2519009

Email:secretary@homework.edu.gr

Homework – Κέντρα Μελέτης