Ελλάδα / Κρήτη: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου από συγγενικό πρόσωπο – Μήνυση από τους γονείς

0
24

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τις καταγγελίες.

Γονείς 9χρονου αγοριού στην Κρήτη έκαναν καταγγελία κατά στενού συγγενικού τους προσώπου για ασέλγεια στον ανήλικο.

Οι γονείς υπέβαλαν μήνυση κατά του ατόμου αυτού και φαίνεται να περιγράφουν συγκεκριμένα περιστατικά αλλά και αναφέρονται στην ιατρική γνωμάτευση παιδοψυχολόγου που παρακολουθούσε το παιδί, σύμφωνα με το creta24.gr. 

Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη προανάκριση, ενώ γίνεται γνωστό πως το παιδί αντιμετωπίζει και σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η μήνυση

Στη μήνυσή τους οι γονείς και όπως μεταφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, περιγράφουν την αλλαγή στη συμπεριφορά του ανήλικου, που άρχισε να κάνει ερωτήσεις σεξουαλικού τύπου, κάτι που δεν συνήθιζε. 

Παράλληλα, το παιδί άρχισε να παραμελεί την προσωπική του υγιεινή, ενώ δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τα μαθήματά του και για τις όποιες δραστηριότητές του.

Στράφηκαν στον ειδικό που παρακολουθούσε τον μικρό, περιγράφοντας τα όσα έλεγε σε εκείνους αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα. 

Η έκθεση του ειδικού

Στην έκθεση του ειδικού φαίνεται να αναφέρεται πως το παιδί έχει αποπλανηθεί σεξουαλικά κι έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό, κυρίως με άνδρες. Ο 9χρονος, δε, περιγράφεται ως θύμα χρόνιας σεξουαλικής αποπλάνησης.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις καταγγελίες σε βάρος του, αλλά οι γονείς επιμένουν πως είναι ο μόνος ύποπτος καθώς το παιδί τους δεν είχε άλλες κοινωνικές συναναστροφές πέρα από εκείνον.

Πηγή