Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
36.4 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
36.4 C
Athens
Αρχική Διεθνή Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η viral στιγμή που η πριγκίπισσα Charlotte λέει στον...

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Η viral στιγμή που η πριγκίπισσα Charlotte λέει στον μεγαλύτερο αδερφό της να υποκλιθεί

0
45

Το 7χρονο κορίτσι γνωρίζει ήδη καλά το πρωτόκολλο.

Μπορεί να είναι μόλις επτά ετών, αλλά η πριγκίπισσα Charlotte, ακολουθώντας πιστά τα χνάρια της μητέρας και της γιαγιάς της, φαίνεται πως έχει γίνει ήδη εξπέρ στο βασιλικό πρωτόκολλο, υπενθυμίζοντας μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες και στο μεγαλύτερο αδερφό της, τον 9χρονο πρίγκιπα George.

Κάπως έτσι προέκυψε μια χαριτωμένη στιγμή στην κατά τα άλλα θλιβερή, για τη Βρετανία, ημέρα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς ο φακός συνέλαβε το μεσαίο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ενώ παρακολουθούσε με το μεγαλύτερο αδερφό της την πομπή με το φέρετρο, να του λέει: «Πρέπει να υποκλιθείς». Ο πρίγκιπας George φαίνεται πως την παρακολουθεί με προσοχή, καθώς ακολουθεί αμέσως την οδηγία της.

Ο φακός συνέλαβε το μεσαίο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ενώ παρακολουθούσε με το μεγαλύτερο αδερφό της την πομπή με το φέρετρο, να του λέει: «Πρέπει να υποκλιθείς».

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η Charlotte «επαναφέρει στην τάξη» το μεγαλύτερο αδερφό της. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, τα εγγονάκια της βασίλισσας χαιρετούν με ενθουσιασμό το πλήθος της κηδείας, εκδηλώνοντας την αξιολάτρευτη αθωότητα της ηλικίας τους παρά τη βαριά κληρονομιά τους, μέχρι που η Charlotte καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της περίστασης και σταματά. Μετά από λίγο, διακόπτει και το χαιρετισμό του αδερφού της, διακριτικά, παίρνοντας το χέρι του. Σε εκείνη την περίσταση, ωστόσο, ο George φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ακριβώς τι θέλει να του πει η μικρότερη αδερφή του, καθώς αμέσως μετά συνεχίζει να χαιρετάει.

Κάποια άλλη στιγμή, η Charlotte μοιάζει να συνειδητοποιεί πλήρως ότι δεν θα ξαναδεί τη γιαγιά της, καθώς ξεσπάει σε κλάματα.

Η πριγκίπισσα έφτασε στο αβαείο του Ουεστμίνστερ μαζί με την μητέρα της, τον αδερφό της και τη βασιλική σύζυγο. Ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορώντας ακόμα και καπέλο, όπως ακριβώς και η μητέρα της. Το μοναδικό στοιχείο που έσπαγε την μονοχρωμία ήταν μια διαμαντένια καρφίτσα που είχε το σχήμα πετάλου.

Πηγή