ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

0
527

Κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές του Λυκείου αναρωτιούνται εάν και κατά πόσο αξίζει να κάνει κανείς θερινά μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο.

Τι ισχύει πραγματικά όμως;

 

Αρχικά ιδανική περίοδος για να «βγει» για πρώτη φορά η ύλη των μαθημάτων θεωρείται το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Όσο πιο νωρίς καλυφθεί η ύλη των μαθημάτων, τόσες περισσότερες επαναλήψεις μπορούν να γίνουν και συνεπώς να εμπεδωθούν καλύτερα τα μαθήματα και να καλυφθούν περισσότερες απορίες.

 

Η θερινή περίοδος είναι η καταλληλότερη για να μπορέσει να καλύψει ο μαθητής ότι κενό έχει δημιουργηθεί από τα προηγούμενα σχολικά χρόνια. Χωρίς την πίεση του χρόνου και το άγχος ολοκλήρωσης της ύλης, δίνεται μεγαλύτερη έμφαση σε απορίες που θα μπορούσαν στη συνέχεια να δυσκολέψουν την πρόοδο της ύλης.

 

Δεν θα μπορούσαμε να μην λάβουμε υπόψιν μας και τις συνθήκες που επικρατούν τον τελευταίο χρόνο με την πανδημία του COVID-19 στη χώρα μας. Η εκπαίδευση επηρεάστηκε αισθητά από την πανδημία του κορωνοϊού με τα απανωτά lockdown και το κλείσιμο των σχολείων. Τα κενά που δημιουργήθηκαν στους μαθητές, οι απορίες που δεν πρόλαβαν να λυθούν  κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης και η επίπτωσή τους στην ψυχολογική τους κατάσταση, καθιστούν αναγκαία τα θερινά μαθήματα φέτος για όλες τις τάξεις του Λυκείου.

 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το Νέο Φροντιστήριο στάθηκε δίπλα στους μαθητές του και μέσω της τηλεκπαίδευσης κάλυψε έγκαιρα τις ανάγκες και τα κενά των μαθητών, χωρίς να χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα.

 

Για ολόκληρες δεκαετίες ως ένας από τους παλαιότερους ομίλους φροντιστηρίων, αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή στην προετοιμασία των μαθητών στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το πρώτο φροντιστήριο άνοιξε το 1968 και έκτοτε έχουν ανοίξει συνολικά 82 εκπαιδευτήρια, 47 από τα οποία φέρουν την επωνυμία «Νέο Φροντιστήριο». Έως και σήμερα απασχολεί περίπου 550 καθηγητές και 70 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας.

Αποστολή του είναι να βοηθήσει τους μαθητές του, ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή σε σχέση με τις ικανότητές τους αλλά και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας και να εισαχθούν στην σχολή της αρεσκείας τους.

Ο Φροντιστηριακός Όμιλος Νέο είναι ένα από τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που παρέχει θερινά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Φέτος, τα θερινά μαθήματα στο Νέο ξεκινούν στις 8 Ιουνίου για τους μαθητές της Γ Λυκείου και διαρκούν 7 βδομάδες ενώ για τους μαθητές της Α και Β Λυκείου ξεκινούν στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 12 Ιουλίου.

Όλοι ξέρουμε πως για να πετύχεις την εισαγωγή σου στην σχολή που επιθυμείς απαιτούνται κόπος και θυσίες, ειδικά αν έχεις θέσεις υψηλούς στόχους.

Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις στα θερινά μαθήματα ένα ή δύο καλοκαίρια προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου και να ακολουθήσεις τα όνειρα σου.

Εσύ, τι λες ;

Αν θες να μάθεις περισσότερα πάτησε στον σύνδεσμο : https://neo.edu.gr/