Οι ληστές της Rolex είχαν στήσει καρτέρι και «μπούκαραν» μόλις βγήκε ένας πελάτης

0
48

Εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα της πόρτας ασφαλείας – Χτύπησαν και τραυμάτισαν τον υπάλληλο security και άρπαξαν 18 πανάκριβα ρολόγια

Την αποχώρηση ενός πελάτη φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν οι ληστές των Rolex, βρίσκοντας ανοιχτή την πόρτα ασφαλείας και «μπουκάροντας» στο κατάστημα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η υπάλληλός του στους αστυνομικούς.

Αφού πλησίασαν τον υπάλληλο security, τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και εισέβαλαν στο κατάστημα.Ο ένας από τους τέσσερις κακοποιούς απείλησε με πιστόλι την πωλήτρια, την ώρα που οι υπόλοιποι άρπαξαν τα 18 πανάκριβα ρολόγια.

«Νομίσαμε πως γίνεται κάποια μετακόμιση» είπε μάρτυρας

Λεπτομέρειες για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί σε κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε μια υπάλληλος που εργάζεται σε διπλανό κατάστημα, η οποία τόνισε πως άκουσε μεν αρκετό θόρυβο, ωστόσο δεν κατάλαβε άμεσα τι ακριβώς συνέβη.

«Ακούστηκε σαν να γίνεται μετακόμιση. Είπα πως μπορεί να ήταν κάποια παραλαβή, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως έσπαγαν τα τζάμια του καταστήματος εκείνη την ώρα. Όταν βγήκα έξω, είδα μια κυρία να φωνάζει ‘αυτός είναι, πιάστε τον’ κι έναν άντρα να τρέχει. Πέρα από την κοπέλα που έτρεχε, δεν είδαμε κάτι άλλο» είπε αρχικά η μάρτυρας.

«Αρχικά νομίσαμε πως κάποια κοπέλα έκλεψαν, ωστόσο μέσα σε 5-10 λεπτά ήρθε η αστυνομία και καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται. Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, 11:05 – 11:10 ήταν εδώ και είχαν αποκλείσει όλο το χώρο. Εγώ είδα μόνο μια κοπέλα να τρέχει… Αρχικά πιστέψαμε πως κάποια πελάτισσα έκλεψαν μέσα στο κατάστημα. Ακούσαμε πολλή έντονη φασαρία» συνέχισε.

Για τον υπάλληλο security που τραυματίστηκε στη διάρκεια της ληστείας, η μάρτυρας είπε: «Είχαν τραυματίσει στο αυτί τον φύλακα, πιστεύω πως είναι καλά. Περιμένω να τον δω να μας πει τι συνέβη ακριβώς. Έχω ακούσει πως έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό…».


Η ενοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί σε κατάστημα Rolex στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν  10.30 το πρωί, όταν οι 4 ληστές, φορώντας full face, χτύπησαν τον υπάλληλο security του καταστήματος στην Παλιά Βουλή, μπήκαν μέσα και αφού απείλησαν με πιστόλι την υπάλληλο της επιχείρησης άρπαξαν 18 ρολόγια και διέφυγαν με δύο μηχανές προς την οδό Σταδίου.

Πηγή