Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής – Η Νο 1 Σχολή Ναυαγοσωστικής της Αθήνας

0
184

Ήξερες ότι το 75% των θυμάτων πνιγμού χάνουν τη ζωή τους επειδή υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους στη θάλασσα;

Για να γίνεις ναυαγοσώστης  δεν χρειάζεσαι ούτε  σωματότυπο αλά «Baywatch» ούτε τίποτα «πολύπλοκο», παρά μόνο να αγαπάς το νερό, να ξέρεις κολύμβηση και να θέλεις να προσφέρεις στον συνάνθρωπο.

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ( ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ)  έρχεται και να μας παρουσιαστεί και να μας δείξει πόσο απλό είναι να γίνεις Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης.

Αλλά πρώτα ας δούμε λίγα πράγματα την ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.

Η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ ιδρύθηκε το 1995 και είναι η πρώτη εν ενεργεία αναγνωρισμένη σχολή στην Ελλάδα από το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Λειτουργεί εδώ και 28 χρόνια και είναι πρωτοπόρος καθώς  οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο της Ναυαγοσωστική. Διαθέτει την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Δεδομένου του συχνού φαινομένου των πνιγμών κάθε καλοκαίρι σε μια ναυτική – τουριστική χώρα όπως η Ελλάδα, στόχος της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ είναι η μείωση των πνιγμών σε πισίνες & παραλίες μέσα από:

  • Την Εκπαίδευση Ναυαγοσωστών Πισίνας & Παραλίας
  • Τη Ναυαγοσωστική Κάλυψη Ακτών και Κολυμβητικών Δεξαμενών
  • Την Παροχή Ναυαγοσωστικού Εξοπλισμού
  • Την Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις, σύμφωνα με την ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ,  είναι η όρεξη και η θέληση να συνεισφέρεις στον συνάνθρωπο καθώς και η επιθυμία να προσφέρεις και να μάθεις πως μπορεί να σώσεις μια ζωή! Τα υπόλοιπα μπορεί να τα μάθεις μέσα από τα μαθήματα της Σχολής που ξεκινούν κάθε Σάββατο.

Γιατί να έρθεις στην ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ όμως  και να γίνεις Επαγγελματίας Ναυαγοσώστης;

  • Παίρνεις Αναγνωρισμένο Δίπλωμα με την αξιοπιστία των 28 χρόνων λειτουργίας μας
  • Σου εξασφαλίζει εργασία με υψηλό μισθό και δωρεάν διανομή και
  • Σου προσφέρει άριστη κατάρτιση & διαρκή εξέλιξη με εκπαιδευτικά ταξίδια εντός & εκτός Ελλάδος & συμμετοχές σε Διεθνή Ναυαγοσωστικά Συνέδρια.

Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί ας δούμε και τι είπαν γι’ αυτούς :

«Από τις παλιότερες σχολές ναυαγοσωστικής -αν όχι η παλαιότερη- με άριστη γνώση του αντικειμένου και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.» – Ν.Χ.

«Ωραίοι άνθρωποι ευγενικοί με γνώσεις στο αντικείμενο!!!!» – Ο.Ζ.

Λοιπόν, τι λες; Ακόμα το σκέφτεσαι;

Επισκεφτείτε το site για να μάθετε περισσότερα