Ρωτώντας τους Ειδικούς – ΤΧ FUTURE FITNESS

0
619

Λίγο ο καιρός που «φτιάχνει», λίγο το καλοκαίρι που καραδοκεί, λίγο που το γυμναστήριο μας έχει λείψει σαν ενασχόληση και λίγο που συνεχώς ακούμε να ρωτάτε διάφορα γύρω από το θέμα της γυμναστικής, τα προγράμματα και τις συνδρομές των γυμναστηρίων βρήκαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ένα από τα  καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας και να ζητήσουμε από τους ειδικούς να μας απαντήσουν σε κάποιες βασικές ερωτήσεις.

Έτσι ήρθαμε στο TX Future Fitness στη Νέα Σμύρνη, βρήκαμε τον κύριο Κώστα Σπυρόπουλο, τον ιδιοκτήτη και σύμβουλο εκγύμνασης του Γυμναστηρίου με εμπειρία από το 1987 σε αγώνες bodybuilding, και του κάναμε μερικές ερωτήσεις για το γυμναστήριο του αλλά και τα προγράμματα γυμναστικής.

Γιατί να έρθω στο TX Future Fitness; Με την ίδια συνδρομή μπορώ να κάνω κι άλλα προγράμματα?

To ΤΧ Νέας Σμύρνης είναι ένας πολυχώρος άθλησης που παρέχει πολλά διαφορετικά προγράμματα. Η εμπειρία μας πιστοποιεί το αποτέλεσμα. Με την Premium συνδρομή μπορείς πέρα από το γυμναστήριο να επωφεληθείς από προγράμματα όπως το Reformer Pilates, Spinning Bike, tx thematics κ.α.

Αν έχω μόνο 30 λεπτά πώς μπορώ να αξιοποιήσω καλύτερα το χρόνο μου για να γυμναστώ;

Τα ιδανικότερα προγράμματα θα έλεγα ότι είναι είτε Personal Training είτε EMS.

Γιατί να ξεκινήσω EMS , τι θα κερδίσω?

Απευθύνεται σε ανθρώπους με ελάχιστο χρόνο στη διάθεση τους. Με 2 συνεδρίες / week των 30 λεπτών ΜΑΧ επιτυγχάνονται πιο γρήγορα αποτελέσματα από τη συμβατική προπόνηση.

Πρέπει να γυμνάζομαι κάθε μέρα; Μέσα σε πόσες μέρες θα δω αποτέλεσμα στο  σώμα μου?

 Καλό θα ήταν 3-4 φορές την εβδομάδα. Οι αλλαγές στο σώμα μας είναι ανάλογες με την σωματοδομή μας, την διατροφή και την ανταπόκριση στην προπόνηση. (δεκτικότητα)

Γιατί πονάει το σώμα 2 μέρες μετά τις πρώτες προπονήσεις?

Οι πόνοι προέρχονται κυρίως από μακροχρόνια αποχή. Το είδος, η χρονική διάρκεια και η ένταση της άσκησης, ακόμα και κάθε κίνησης που δεν έχουμε συνηθίσει μπορεί να οδηγήσει σε ‘’πιάσιμο’.

Με ποια επιχειρήματα θα προσπαθούσες να πείσεις κάποιον να αγκαλιάσει τη γυμναστική, αλλά σαν μια πραγματική ανάγκη;

Η γυμναστική βοηθά στην πρόληψη προβλημάτων υγείας,  Ενισχύει το ανοσοποιητικό  αναζωογονεί τον οργανισμό και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Η σπουδαιότητα ενός trainer είναι να κατανοήσει τις προσωπικές ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου

Ποιο είναι το προσωπικό σου motto;

 Χάνεις 100% από μια προπόνηση που δεν κάνεις.

Για όσους  ενδιαφέρονται μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το γυμναστήριο του κ. Σπυρόπουλου TX Future Fitness στη Νέα Σμύρνη και να μάθουν περισσότερα.

Τώρα, είναι η ευκαιρία σου!

https://txneasmirni.gr/

Αιγαίου 58-60, Νέα Σμύρνη

21 3009 0370 |216 0019 028

𝗛𝗼𝘂𝗿𝘀 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7:00 – 23:00 |ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 – 20:00 |ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Facebook

Instagram