Τρεις επιλογές Franchise για μικρούς, μεσαίους και μεγάλους επενδυτές

0
4574

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση και πόσες φορές ο φόβος της αποτυχίας σε έχει κρατήσει πίσω; Κι όμως, σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα  δεν είναι παράλογο να υπάρχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Το να ξεκινήσεις τη δική σου εταιρεία από το μηδέν ελλοχεύει κίνδυνο και μεγάλο ρίσκο αποτυχίας που θα κοστίσει χρήματα, χρόνο, ενέργεια και απογοήτευση. Υπάρχει όμως λύση, η λύση του franchising. Με ένα franchise αυτές οι παγίδες μπορούν να αποφευχθούν, καθότι βασίζεται σε ένα δοκιμασμένο  σύστημα.

To franchise δίνει τη δυνατότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται, προσφέροντας την ευκαιρία σε ανθρώπους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των επιχειρήσεων, να διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση με τη βοήθεια και την υποστήριξη μιας μεγαλύτερης εταιρείας που έχει αποδεδειγμένη φόρμουλα επιτυχίας. Είναι ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει κανείς μια επιχείρηση , που όμως δεν γνωρίζει πως.

Η ομάδα του Variety συμβουλεύτηκε τις εταιρείες Sinis Group και Diolkos DC και βρήκε για εσάς τις τρεις καλύτερες εταιρεία franchise για να επενδύσει κανείς το 2022. Στα κριτήρια επιλογής ήταν η σταθερότητα στην επένδυση, ο ρυθμός ανάπτυξης και η υποστήριξη του δικτύου.

Ιδού λοιπόν, οι τρεις προτάσεις μας, είτε είστε μικρός επενδυτής με περιορισμένο οικονομικό κεφάλαιο, είτε το διαθέσιμο κεφάλαιο σας είναι μεγαλύτερο:

Επενδυτικό κεφάλαιο έως 20.000€

Κέντρα Μελέτης Homework
homework κέντρο μελέτης
Κέντρο Μελέτης Homework Πολυχώροι Μελέτης & Εκπαίδευσης

Τα κέντρα μελέτης Homework είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise στην εκπαίδευση, στο οποίο αξίζει κανείς να επενδύσει. Τα κέντρα μελέτης Homework ανήκουν στον μεγαλύτερο και παλαιότερο όμιλο φροντιστηριακής εκπαίδευσης της Ελλάδας, το Νέο Φροντιστήριο, το οποίο μετράει ήδη 54 χρόνια εμπειρίας. Το 2013 ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου κέντρου μελέτης Homework και από τότε έχουν ανοίξει  39 ακόμη καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος τους είναι να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού και με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Το ύψος  της επένδυσης εκτιμάται  περίπου στα 20.000 ευρώ.

Επενδυτικό κεφάλαιο έως 80.000€

Coffee & traditional brunch Mon Kooloor
Το καλύτερο κουλούρι της Ελλάδας!

H Mon Kooloor , μια ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενη αλυσίδα κουλουριών άνοιξε τις πόρτες του πρώτου καταστήματος του το 2014 στην περιοχή του Ζωγράφου. Έκτοτε έχουν ανοίξει 40 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα τα οποία και συνεχώς αυξάνονται. Στόχος  της εταιρείας είναι  να προσφέρει ισχυρά συναισθήματα ενθουσιασμού σε νέους αλλά και τακτικούς πελάτες χωρίς να  χάσει  την αμεσότητα και την απλότητα της. Το ύψος της επένδυσης φτάνει κοντά στα 80.000 ευρώ.

Επενδυτικό κεφάλαιο έως 150.000€

AB shop & go / food market
δύο καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος από το 2004, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο του franchising, με στόχο τη μεταφορά της ΑΒητικης εμπειρίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής διαθέτει συνολικά γύρω στα 500 καταστήματα. Η εταιρεία υποστηρίζει την αρχική επένδυση για τον εξοπλισμό του καταστήματος από το ποσό των 120.000€ .

Μάθετε περισσότερα για  το franchise της κάθε μία από τις παραπάνω εταιρείες στα παρακάτω links

AΒ Βασιλόπουλος: https://bit.ly/3xYq2ve

Mon Kooloor: https://bit.ly/3vqRjVm

 Homework: https://bit.ly/3y1Icfr