Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο «Mon Kooloor»

0
52

To 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Mon Kooloor» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 2-10-2021 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ η προσέλευση συνεργατών franchisees από όλη την Ελλάδα έδωσαν αξία στην ομαδικότητα και την αμοιβαιότητα του project.

Το 2013 άνοιξε το πρώτο πιλοτικό κατάστημα της αλυσίδας στην περιοχή Ζωγράφου παρουσιάζοντας μία καινοτόμα πρόταση στην αγορά της καφεστίασης. Σήμερα η «Mon Kooloor», αποτελεί την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στην κατηγορία της, με περισσότερα από 30 σημεία σε όλη την Ελλάδα.  

Σε μία περίοδο που η εστίασε ήρθε αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις, η αλυσίδα επένδυσε στην αλλαγή της εικόνας και στρατηγικής της, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και ακολουθώντας τακτικές διατηρήσιμης κερδοφορίας για τους συνεργάτες της σε τοπικές αγορές με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Το 2021 η εταιρεία προχώρησε με πολλαπλές επενδύσεις σε μία καινοτόμα και προσαρμοσμένη στο καταναλωτικό κοινό κίνηση, με το Rebranding και το ολοκαίνουριο menu της να συμπαρασύρει όλα τα καταστήματα στην επιτυχία σε ένα “post Covid-19” περιβάλλον που παρουσιάζει επιταχυνόμενες  αλλαγές και ανακατατάξεις.

Έτσι, στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Mon Kooloor», ανακοινώθηκε επίσημα το Rebranding & Repositioning που φέρνει φρεσκάδα, χρώματα και θετικά συναισθήματα για τους ιδιοκτήτες & το προσωπικό αλλά κυρίως για τον πελάτη.

Η Διοίκηση της εταιρείας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ξεκίνησε με την παρουσίαση της ομάδας που υποστηρίζει την Λειτουργία Καταστημάτων Δικτύου αλλά και των συνεργατών από τους χώρους της Επικοινωνίας & του Μarketing, της Εκπαίδευσης, Coffee Experts αλλά και συμβούλους σε θέματα Χρηματοοικονομικά, μία μεγάλη ομάδα ειδικών που θα βρίσκονται πλάι στους franchisees και θα τους συμβουλεύουν σε αυτήν τη νέα αρχή.

Εκείνη την ημέρα ενώθηκαν οι κρίκοι της αλυσίδας των Mon Kooloor, γνωρίστηκαν και αλληλεπίδρασαν ,τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας, οι πάνω από 80 προσκεκλημένοι ενώ στα διαλείμματα και μετά τον πλούσιο μπουφέ, απόλαυσαν όλοι μαζί διαδραστικά branded παιγνίδια όπως «Τροχό της Τύχης» και «Στόχο Μοn Kooloor», Virtual Reality αποδράσεις.

Η ημερίδα έκλεισε με εισήγηση τεχνικών Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης και πολλούς γελαστούς ανθρώπους να στρέφουν το βλέμμα τους στο νέο project και τις προκλήσεις του και να μοιράζονται ένα σύνθημα: #VOOR για την επιτυχία!

Στοιχεία Επικοινωνίας : 

Τηλέφωνο¨:+30 2106 610 095

E-mail: info@mon-kulur.gr

Facebook: https://www.facebook.com/MonKooloor

Instagram: https://www.instagram.com/mon.kooloor/