Γνωρίστε το νέο καλλιτέχνη της Feelgood Records

0
211

Ο Δήμητρης Παρίσης με το single “Ο μόνος δρόμος” εντάσσεται στο δυναμικό της Feelgood, της δισκογραφικής εταιρίας των μεγάλων καλλιτεχνών.

H Feelgood Records, ανάμεσα στους κορυφαίους καλλιτέχνες που εκπροσωπεί (Άλκηστης Πρωτοψάλτη, Νατάσσα Μποφίλιου, Δήμητρα Γαλάνη, Otherview, Onirama και άλλους) εντάσσει στο roster της, το νεαρό και ταλαντούχο τραγουδοποιό Δημήτρη Παρίση.

Στο νέο single, ο Δήμήτρης Παρίσης με φωνή μεστή και αισθαντική, βαδίζει στα μουσικά μονοπάτια των σύγχρονων επιτυχημένων τραγουδοποιών, όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Δήμος Αναστασιάδης. Σε μουσική δική του και στίχους της Γεωργίας Αβραμίδου, ο νεαρός καλλιτέχνης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Feelgood Records. Το video clip είναι γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη, όπου και έζησε για αρκετά χρόνια ο Δημήτρης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χριστόφορου Αντωνιάδη.

Δείτε εδώ το νέο single “Δημήτρης Παρίσης – Ο μόνος δρόμος”

Ο Δημήτρης Παρίσης είναι ένας νέος, πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής και τραγουδοποιός. Γεννημένος στον Πειραιά, ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική. Σε ηλικία 15 ετών έμαθε μπουζούκι δίπλα στον καταξιωμένο Θανάση Πολυκανδριώτη, αλλά και κιθάρα στο μουσικό εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους.

Το νέο hit του καλοκαιριού είναι εδώ και ακούγεται δυνατά. Κρατήστε στο μυαλό σας το όνομα “Δημήτρης Παρίσης” γιατί αυτό το μελωδικό single είναι μόνο η αρχή μιας μαγικής μουσικής πορείας.

Το official page του Δημήτρη Παρίση στο Facebook

https://www.facebook.com/dimitrisparisisofficial/

Το official page της Feelgood Records στο Facebook

https://www.facebook.com/FeelgoodRecords.Greece

Επικοινωνία & Προώθηση:

www.ActionEsti.gr