Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου

0
96

Σήμερα Παρασκευή

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ Σήμερα ίσως χρειαστεί να εξυπηρετήσετε κάποιους δικού σας ανθρώπους, πρέπει να τους δώσετε προσοχή, ειδικά σε οικογενειακά θέματα σήμερα ευνοούνται οι συναλλαγές, οι διαπραγματεύσεις και οι μετακινήσεις, μην σπαταλάτε το χρήμα σαν πετσετάκια γιατί δεν θα έχετε για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

ΤΑΥΡΟΣ Θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι την οικογένεια η την ακίνητη περιουσία, αυτές τις μέρες σας απασχολούν έντονα, μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε αυτά τα θέματα, σήμερα όμως φροντίστε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ Ο Ερμής στο Λέοντα σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας, αλλά σας βοηθούν και οικογενειακά πρόσωπα αλλά και φιλικά, αισθηματικά ο έρωτας για σας καλά κρατεί και μάλιστα η παρουσία του είναι αισθητή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα πρέπει να δώσετε προσοχή στα νεύρα σας αλλά και στην υγεία σας, κάποια άτομα είναι πολύ απαιτητικά μαζί σας και αυτό σας έχει εκνευρίσει τώρα τελευταία, χρειάζεται να κάνετε ξεκαθάρισμα κάποιων θεμάτων.

ΛΕΩΝ Σήμερα θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα, δώστε προσοχή στα νεύρα σας αλλά και στην υγεία σας, γενικά θα πρέπει να φύγετε και να ελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν τα χέρια δεμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα για σας είναι μια μέρα που φέρνει μια δροσερή πνοή και μια έντονη διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα για τον εαυτός σας, η αλλαγή που έχετε στο μυαλό σας θα γίνει σιγά –σιγά, αλλά και σε βάθος χρόνου.

ΖΥΓΟΣ Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας, πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα πρώτα και μετά να κάνετε κινήσεις, συνεχίστε να περνάτε ωραία με την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα σας βγαίνει μια ένταση, ανασφάλεια, επαναστατικότητα γιατί βλέπετε τα σχέδια σας να μην δρομολογούνται όπως τα είχατε σχεδιάσει και αυτό σας εκνευρίζει αφάνταστα, κάντε λίγο υπομονή οι εξελίξεις είναι στον δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να συζητήσετε και να οργανώσετε τα ταξίδια σας, εκεί που θα πάτε θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, θα ασχοληθείτε με σπόρ, θα είστε έντονα λαμπεροί και περιπετειώδης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σήμερα θα σας προκύψουν κάποια εμπόδια, που θα τα ξεπεράσετε όμως, πρέπει όμως να είστε χαμηλών τόνων και ειδικά όχι αλαζονικοί, στα αισθηματικά θα περάσετε ωραίες αλλά και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σήμερα ο Άρης στο Λέων, σας φέρνει σε αντίπαλα στρατόπεδα με το ταίρι σας, σας κάνει παράπονα διότι δεν του δείχνετε το ενδιαφέρον σας
και σταματήστε το πολύ φαί, το καλύτερο είναι να βγείτε και να χαρείτε τις χαρές του καλοκαιριού.

ΙΧΘΕΙΣ Σήμερα οι συζητήσεις που θα κάνετε θα καίνε, καλύτερα να τις αφήσετε για αργότερα, συνεχίζει και υπάρχει το κλίμα το καταπιεστικό στο χώρο της δουλειάς και αυτό σας αγχώνει και σε όλα αυτά θέλετε να κάνετε και μια ανακαίνιση στο χώρο σας.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews