Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου

0
48

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Ένα θαλασσινό ταξίδι είναι μέσα στα προσεχή όνειρά σας; Αποφασίστε και κάντε το, δεν θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία. Όσοι έχετε σε εκκρεμότητα νομικά ζητήματα καλό είναι να αρχίστε να τα διευθετείτε σιγά-σιγά.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Το να σας αναγνωρίσουν τις υπηρεσίες σας, στο χώρο της δουλειάς σας, θεωρούμε ότι σας ήταν αναμενόμενο. Γι αυτό και δεν ενθουσιάζεστε εύκολα. Όμως, η φήμη σας, ξεπερνά τα στενά σύνορα του επαγγελματικού σας χώρου και αυτό σας δίνει φτερά.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Θα δεχθείτε την επίσκεψη πολλών φίλων και γνωστών σήμερα και θα χαρείτε πολύ. Ιδιαίτερα με την παρουσία ενός φίλου που είχατε πολύ καιρό να δείτε. Μην αμελείτε όμως τις υποχρεώσεις σας.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Η ψυχολογία σας, σας οδηγεί σε ένα «κλείσιμο» στον εαυτό σας, τόσο που αρνείστε να συμμετέχετε σε κάθε δραστηριότητα που παρουσιάζεται σαν ευκαιρία σήμερα. Αναθαρρήστε πριν είναι αργά.

 

Λέων 23/7-23/8

Θα κυριαρχήσει το εγώ σας, σε όλες τις εκδηλώσεις σας σήμερα, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει συγχύσεις και παρεξηγήσεις στους παρευρισκομένους. Απλά να θυμάστε ότι έχετε μεν δίκιο, αλλά δεν είναι πάντα η δική σας γνώμη, σωστή.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Το να βάλετε τάξη στα οικονομικά, για σας είναι κάτι σαν, παιδικό παιχνιδάκι. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε καμιά ουσιαστική δυσκολία στον τρόπο που το κάνετε γι αυτό ίσως να επιλέξετε να ασχοληθείτε και με τον έρωτα.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Με το Δία ανάδρομο στο ζώδιό σας, ίσως οι επικοινωνίες σας να μπερδευτούν για κάποιο διάστημα, γι αυτό θα ήταν καλό να βάλετε φρένο στα γνωστά λογύδριά σας και να πάρετε επιτέλους μια απόφαση προς κάτι συγκεκριμένο.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Έχετε τις κλειστές σας; Σας έχει πιάσει η μανία καταδιώξεως; Νομίζετε ότι το ταίρι σας, σας απατά; Δεν εμπιστεύεστε κανέναν παρά μόνο τις διαισθήσεις σας; Είστε λάθος. Κανείς δεν έχει τη διάθεση, καν, να σας εξαπατήσει. Συνέρθετε.

 

Τοξότης 23/11-21/12

με ό,τι και αν καταπιαστείτε σήμερα θα το κάνετε με πάθος και έρωτα. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα μπορεί να σας δώσουν χαρά. Ίσως να αποτελέσετε δε, και παράδειγμα προς τους απαισιόδοξους του ζωδιακού.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Έχει έρθει ο καιρός να κάνετε αλλαγές, τόσο στα προγράμματά σας, όσο και στον εαυτό σας. Μην διστάσετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, που θα κάνει πάταγο. Το δικαιούστε, έχετε αγωνιστεί γι αυτό.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Σας γνέφει η Σελήνη από τον αντιδιαμετρικό σας Λέοντα και σας προτρέπει να χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων, όπως και να δώσετε χαρά σ’ εκείνους που νιώθετε ότι σας αγαπούν.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Ερωτική διάθεση, ερωτικά πλησιάσματα, νέοι έρωτες, και η λίμπιντο στα κόκκινα. Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη ευκαιρία για να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να το κάνετε δικό σας.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews