«Το Άρωμα Πλατείας» στη Νέα Σμύρνη: Μια Πολυεπίπεδη Εμπειρία Διασκέδασης

0
134

Στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, το καθιερωμένο πια «Άρωμα πλατείας», ο γνωστός πολυχώρος με τη vintage διακόσμηση στην πλατεία, είναι το αγαπημένο στέκι Νεοσνυρνιωτών και μη. Εδώ και καιρό έχει εξελιχθεί σε «βαρόμετρο» στη διασκέδασή μας, προσφέροντας μια ποικιλία εμπειριών γεμάτων χρώμα και γεύση.

Το «Άρωμα Πλατείας» δεν είναι απλώς ένας χώρος. Είναι η ζωντανή κουλτούρα της Νέας Σμύρνης μέσα σε ένα πολύχρωμο περιβάλλον. Με καφέ, φαγητό, brunch, και πολύ «σοβαρά» cocktails να σερβίρονται στη βαριά μπάρα και να προσκαλούν σε συζητήσεις και μοιράσματα στιγμών, σε αυτό το μέρος θα βρει κάποιος υψηλή ποιότητα σε ένα -πάντα φιλικό- περιβάλλον με χαρακτήρα.

Η ποικιλία των επιλογών σε ποτά, με τη μπύρα Guinness να ξεχωρίζει για τους εκλεκτικούς του είδους, η μουσική σε ρυθμούς funk και rock&roll, τα live DJ sets καθημερινά καθώς και η δυνατότητα διοργάνωσης εταιρικών και άλλων events στο ατμοσφαιρικό «basement» στο κάτω επίπεδο, κάνουν το “Άρωμα Πλατείας” να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα τριών μαγαζιών σε ένα, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης.

Μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα φιλοξενούνται συχνά-πυκνά σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, κάνοντας το «Άρωμα Πλατείας» ένα χώρος που ξεχωρίζει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Οι πελάτες το αγαπούν όχι μόνο για τον καφέ φτιαγμένο από έμπειρους baristas και τα ποτά υψηλής ποιότητας, αλλά γιατί έχει γίνει μέρος της ζωής τους. Είναι ένας χώρος πολυδιάστατος και ελκυστικός, με σημείο αναφοράς το τζάκι του, που γεμίζει τον χώρο με αίσθημα ζεστασιάς και οικειότητας, και που σίγουρα αξίζει και εσείς να επισκεφτείτε. 


Και τότε ,το υποσχόμαστε, οι πιο μοναδικές σας αναμνήσεις θα έχουν κάτι από «Άρωμα Πλατείας».