Όλοι οι κλάδοι των Events για πρώτη φορά σε έναν χώρο!

0
111

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα βρεθούν για πρώτη φορά, όλοι μαζί, όσοι δραστηριοποιούνται γύρω από τον χώρο των εκδηλώσεων σε μια μοναδική ευκαιρία για διασύνδεση, γνωριμία και ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Δύο γεμάτες ημέρες αφιερωμένες στις εταιρείες εκδηλώσεων και στους σχετικούς με τον κλάδο επαγγελματίες. Θα εκπλαγείτε αν αναλογιστείτε πόσοι πολλοί και διαφορετικοί κλάδοι συνδέονται με την διοργάνωση εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Στο www.eventsexpo.gr μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές λίστες.

christos-panoilias-lagnisΗ ιδέα της καινοτόμου, για τα ελληνικά δεδομένα, έκθεσης ανήκει στον Χρήστο Πανοηλία, ο οποίος εκτός από γνωστός rapper με το ψευδώνυμο Λάγνης, είναι και επιχειρηματίας στο χώρο της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο σχεδιασμός του EventExpo 2018 διαφέρει από άλλες εμπορικές εκθέσεις, καθώς έχει βασιστεί σε τέσσερις πυλώνες, με κάθε έναν από αυτούς να έχει την ίδια βαρύτητα και σημασία:

  • Συνέδριο
  • Εμπορική Έκθεση
  • Εταιρικές Παρουσιάσεις
  • Networking Events

Σε μικρό χρονικό διάστημα πολλές μεγάλες εταιρείες του κλάδου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις (σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό) για όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβάλλουν τις σχετικές με τα events υπηρεσίες και προϊόντα του αλλά και να βρουν νέους συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές

Ανοικτές είναι επίσης και οι προσκλήσεις για όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τις επιτυχημένες πρακτικές του κλάδου.

Για υποβολή ενδιαφέροντος αλλά και περισσότερες πληροφορίες στο site της έκθεσης www.eventsexpo.gr αλλά και στο facebook EventsExpoGr.