Γνωρίστε την νέα μέθοδο πίλινγκ TCA για τέλεια επιδερμίδα.

Aπό τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες θεραπείες για τα ψεγάδια του δέρματος

0
474

Η καινούρια θεραπεία αναδόμησης της επιδερμίδας με TCA είναι εξατομικευμένη, γίνεται σε πολύ σύντομο διάστημα και σβήνει σημάδια και ρυτίδες για 6 μήνες.

Το ΤCA (τριχλωροξικό οξύ) είναι μια χημική ένωση που χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευ- ταία χρόνια στην αισθητική δερματολογία, ιδιαίτερα σε χημικά πίλινγκ επιφανειακού και μεσαίου βάθους, ανάλογα με τη συγκέντρωσή τους σε TCA, η οποία συνήθως κυμαίνεται από 7 έως 30%.
Είναι από τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες θεραπείες για τα ψεγάδια του δέρματος, όπως τα σημάδια γήρανσης, οι δυσχρωμίες, οι ουλές ακμής.

Στο παρελθόν, παρά τη δεδομένη αποτελεσματικότητα του ΤCA ως απολεπιστικού και θερα- πευτικού μέσου, υπήρχαν ορισμένοι παράγοντες που λειτουργούσαν ανασταλτικά στην από- φασή μας να το επιλέξουμε: ο έντονος ερεθισμός που παρουσιαζόταν μετά τη χρήση, αλλά και ο μεγάλος χρόνος αποκατάστασης.
Όμως σήμερα η γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας στην ιατρική αισθητική μάς επιτρέπει να έχουμε μια καινοτόμο θεραπεία με TCA, δίχως παρε- νέργειες και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας: Πρόκειται για την ΤCA touch της pHformula.

Η pHformula, η πρώτη pharma-cosmeceutical εταιρεία, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό σύστημα αναδόμησης του δέρματος με βάση το ΤCA, το οποίο προκαλεί έντονη κυτταρική διέγερση και ανανέωση με εξαιρετική ανοχή από το δέρμα, αλλά και αποτελεσματικότητα.
Το TCA touch περιέχει 30% TCA και παρέχει τη δυνατότητα στο θεραπευτή να καθορίσει το βάθος διείσδυσης, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία μεταφοράς ενεργών συστατικών PHDVC.
Είναι εμπλουτισμένο με αρβουτίνη (ισχυρός αναστολέας χρωστικής) και με δραστι- κά αντιφλεγμονώδη συστατικά. Γίνεται επομένως αντιληπτό ότι πρόκειται για μια μοναδική μη επεμβατική πολυλειτουργική θεραπεία.
Η διαδικασία αναδόμησης του δέρματος TCA touch είναι τόσο σύντομη που μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και στη διάρκεια του καθημερινού διαλείμματος από τη δουλειά.
Μάλιστα μετά την ολοκλήρωσή της είστε σε θέση να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Είναι ιδανική και για τους άντρες
που συνήθως αποφεύγουν τις περίπλοκες και χρονοβόρες θεραπείες.

Το TCA touch προσφέρει τα εξής:
•Λευκαίνει και εξισορροπεί το χρωματικό τόνο του δέρματος μειώνοντας τις δυσχρωμίες και την υπερμελάγχρωση.
•Αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα κάνοντάς την πιο λεία και απαλή.
•Αφαιρεί τις κατεστραμμένες εξωτερικές στιβάδες του δέρματος και αναδομεί την επιφάνειά του.
•Αποσυμφορεί τους πόρους.
•Βελτιώνει την όψη λεπτών γραμμών, ρυτίδων, ουλών και του φωτογηρασμένου δέρμα- τος.llnoemvriou

Οι περιοχές εφαρμογής περιλαμβάνουν πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, πλάτη και ραχιαία επι- φάνεια των χεριών.
Μια θεραπεία με το TCA touch παρέχει πολύ καλύτερη δράση από τα παραδοσιακά πίλινγκ.
Τα αποτελέσματα διαρκούν 6 μήνες, ίσως και περισσότερο με τη συνταγογράφηση των κατάλληλων προϊόντων για το σπίτι. Πριν από τη θεραπεία αξιολογούμε το βαθμό ευαισθησίας του δέρματος με εξειδικευμένα τεστ και επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε για το παραπάνω άρθρο την ιατρό & επιστημονική συνεργάτιδα
του Chryssalis Medical Spa, Αλεξάνδρα Νανούρη.