Η μπάλα στη σέντρα

0
100

Ύστερα από τα δραματικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στην Τούμπα στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, τα οποία οδήγησαν και στην προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος, η αγωνιστική δράση της SuperLeague επανέρχεται το Σαββατοκύριακο 31/3, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος αποδέχθηκαν τελικά τους όρους του υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη και ζήτησαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18».

w23-194934vasili

Την απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος έλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την αποδοχή των δεσμεύσεων εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής για την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Για την 26η αγωνιστική αξίζει να σημειωθούν οι δυνατές μάχες μεταξύ ΑΕΚ – Παναθηναϊκού και ο αγώνας μεταξύ Ατρόμητου και ΠΑΟΚ. Τέλος, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό.