Πως κατάφερα να “εξοντώσω” τα ανιψάκια μου!

Η ιστορία μια θείας . . .

0
347

Κυριακή πρωί ξεκινάμε με την ξαδέρφη μου και τα δύο ανίψια μου με προορισμό τον παιδότοπο της Seferland. Είχαμε ακούσει πολύ θετικά σχόλια από άλλες μαμάδες κι έτσι αποφασίσαμε να πάμε τα πιτσιρίκια ετών 6 και 4. Φτάνοντας εκεί τα μικρά αναφώνησαν από το εξωτερικό κι όλας μέρος του παιδότοπου το οποίο μοιάζει με ένα μεγάλο καράβι!

Seferland-01

Μπαίνοντας μέσα ένας μεγάλος χώρος που θύμιζε βυθό μας έκανε να εντυπωσιαστούμε κι εμείς οι ίδιες. Υπάλληλοι του παιδότοπου χαμογελαστοί και πρόθυμοι μας οδήγησαν στον χώρο που μπορούσαμε εμείς να κάτσουμε και έπειτα επέδειξαν στα παιδάκια μας που μπορούσαν να παίξουν κοντά μας και υπό την εποπτεία την δική μας αλλά και την δική τους. Φτάνοντας στο κυλικείο μας πρόσφεραν χυμό και ποπ κορν για τα μικρά. Μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν ακόμη δυο όροφοι με ξεχωριστούς χώρους και σε συγκεκριμένες ώρες, υπήρχαν εκπαιδευτικές παραστάσεις. Είχαμε ήδη εντυπωσιαστεί! Τα παιδιά δεν ήθελαν να φύγουν από τον πρώτο χώρο.

e83227_DSCF6711

DSC_0149-SNOW

Πάμε στον επόμενο όροφο γιατί ήταν ήδη η ώρα για την πρώτη παράσταση. Ήταν θέατρο σκιών οι “Περιπέτειες του Καραγκιόζη” . Τα ανιψάκια μου είχαν ξετρελαθεί! Ο χώρος διαφορετικός από του ισογείου κάτω, θύμιζε αυτήν την φορά αμπάρια καραβιού. Η παράσταση μοναδική και τα παιδιά δεν χόρταιναν! Σε μισή ώρα είχε μπαλονοκατασκευές στον επάνω όροφο και τελευταίο, ενώ παράλληλα ξεκίναγε κι άλλη παράσταση εκπαιδευτική με ιστορία πίσω στον χρόνο όπου τα παιδιά όπως μας είπε η κοπέλα της διοργάνωσης, τα παιδιά μπορούν να παίξουν παιχνίδια άλλης εποχής και να μάθουν μέσα από αυτά. Τα ανιψάκια μου προτίμησαν να ανέβουμε στον επόμενο όροφο, λόγω ίσως και της ηλικίας τους, να συμμετάσχουν στις μπαλονοκατασκευές.

 

unnamed

 

Ο τελευταίος όροφος διαφορετικός κι αυτός. Έμοιαζε με καμπίνα του καπετάνιου. Ήταν εξίσου μοναδικός! Τα πιτσιρίκια εντυπωσιασμένα κι εδώ έτρεξαν κατευθείαν προς τα μπαλόνια και δυο κοπέλες και ένα παιδί του παιδότοπου τα πήραν και τα απασχόλησαν για τουλάχιστον μια ώρα ακόμα. 28

 

12011262_604079516398184_5553571124873875259_n

 

Πότε πέρασε η μέρα ούτε που το καταλάβαμε! Τα ανιψάκια μου κουρασμένα και ευτυχισμένα μας φίλαγαν διαρκώς και επέμεναν να ρωτάνε τι ώρα ανοίγουν το επόμενο πρώι για να τα ξαναφέρουμε! Κι έτσι και έγινε γιατί δεν μείναμε στην πρώτη επίσκεψη αλλά ακολούθησαν πολλές ακόμα, καθώς επίσης η ξαδέρφη μου διοργάνωσε τα γενέθλια και των δύο παιδιών της με τις καλύτερες πάντα εμπειρίες!

Ευχαριστούμε Seferland!