Party Place – Η πρώτη παιδική ντίσκο στην Ελλάδα!

0
911

Έχετε αναρωτηθεί άραγε ποια είναι η πρώτη και Νο 1 μέχρι και σήμερα ντίσκο για παιδιά; Βρίσκεται στην Ηλιούπολη και ονομάζεται Party Place.

Party Place tin ora tou party (2)

Η Party Place, η ωραιότερη παιδική ντίσκο στα νότια προάστια  για ιδιωτικά παιδικά πάρτυ για παιδιά 3 ως 15 ετών υποδέχεται γονείς, παιδιά και προσκεκλημένους με σκοπό να περάσουν υπέροχα συμμετέχοντας στο χορό και τις δραστηριότητες μαζί με το προσωπικό της Party Place. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ιδιωτικές, ξεχωριστές για την κάθε παρέα, ενώ πάντοτε δίνεται έμφαση στις ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις σας ώστε το δικό σας πάρτυ να είναι μοναδικό. Για κάθε ηλικία γίνεται τελείως διαφορετικό πάρτυ και κανένα δε μοιάζει με κάποιο άλλο.

Μόλις περάσει κανείς μέσα στην αίθουσα, χαλαρώνει, νιώθει άνετα και φιλόξενα, καθώς ανακαλύπτει το σύγχρονο design σε συνδυασμό με τα στοιχεία της ντίσκο εποχής σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για παιδιά. Ο DJ ξέρει καλά τις προτιμήσεις του κόσμου έχοντας διαφορετικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία και μαζί με τις μίξεις του δημιουργεί και την κατάλληλη ατμόσφαιρα με φωτορυθμικά, ντισκομπάλα, φωτιζόμενη πίστα χορού, βιντεοπροβολές και ειδικά εφέ.

Party Place Funny Show

Πάντοτε υπάρχει κι ο παρουσιαστής-χορευτής, ο οποίος σε συνδυασμό με τον DJ είναι η ψυχή του πάρτυ. Παρουσιάζει διαγωνισμούς και παιχνίδια καθώς και δείχνει χορευτικές φιγούρες παρακινώντας τους πάντες να λάβουν μέρος. Έτσι κρατάει με αμείωτο ενδιαφέρον όλη τη ροή του πάρτυ ως το τέλος. Το φιλικό προσωπικό με θετική ενέργεια ξέρει πώς να εξυπηρετήσει τον κόσμο σε ό,τι χρειάζεται. Θα βρείτε 200 προτάσεις για ποιοτικό και οικονομικό φαγητό, εκατοντάδες προτάσεις για τούρτες με αγνές και ωραίες γεύσεις και με συνδυασμούς σχεδίων για πρωτότυπες παρουσιάσεις και φυσικά ροφήματα όλων των ειδών σε καφέδες, ποτά, αναψυκτικά, ζεστά και κρύα.

Το τρίωρο πάρτυ είναι γεμάτο, ποιοτικό και χορταστικό καθώς συμμετέχουν όλοι, χορεύουν στη φωτιζόμενη πίστα με τα πολύχρωμα τετραγωνάκια, βλέπουν  προβολές μουσικών βιντεοκλίπ, αστεία βίντεο ή ακόμη τραγουδούν στα ασύρματα μικρόφωνα σε καραόκε διαβάζοντας τους στίχους που προβάλλονται και ακόμη παίζουν σε διαγωνισμούς και παιχνίδια με τον παρουσιαστή.

Party Place Ntoueto animater

Αλλά όλα αυτά είναι μόνο η αρχή, η βάση. Η διαφορά και η επιτυχία στα πάρτυ έρχεται καθώς στην ατμόσφαιρα υπάρχει ζεστασιά, αγάπη και ψυχή! Η γνώση κι η εμπειρία πολλών ετών, η πρωτοτυπία στα δρώμενα, η αφοσίωσή τους σε κάθε πάρτυ ξεχωριστά, η συνεχής εξέλιξη στην ψυχαγωγία, οι πολλές εκπλήξεις και ο στόχος να γίνεται κάθε πάρτυ μοναδικό και να μη μοιάζει με άλλο, έχει φέρει την Party Place στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των παιδιών και των γονέων. Κάθε στιγμή του πάρτυ τούς ενδιαφέρει να γίνεται όλο και καλύτερη, από τον τρόπο εισαγωγής του προγράμματός τους και του φινάλε του πάρτυ, μέχρι και τον τρόπο παρουσίασης της τούρτας και της ποιότητας των φωτογραφήσεων που θα κάνετε για να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις από το πάρτυ σας.

Party Place tin ora tou party (5)

Να μερικά από τα σχόλια όσων διοργάνωσαν το πάρτυ του παιδιού τους στην Party Place:

“Έχουμε πάει σε δεκάδες πάρτυ, αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο!”

“Μας κάνατε και χορέψαμε και ούτε που το περιμέναμε!”

“Πώς καταφέρατε να κάνετε ακόμη και τα αγόρια να χορέψουν!”

“Πιάσατε το νόημα. Ξέρετε να δίνετε στους γονείς ακριβώς αυτό που θα θέλανε για τα παιδιά τους!”

“Πότε θα ανοίξετε κι άλλο τέτοιο χώρο κοντά στην περιοχή μας;”

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Party Place στο 210-9959160 ή επισκευθείτε το site partyplace.gr