Ποια Πόρτα Εσείς θα Διαλέγατε;

0
127

Μία ισχυρή διαφημιστική καμπάνια από την Dove έγινε στα πλαίσια ενός κοινωνικού πειράματος ονομαζόμενο #ChooseBeautiful (Διάλεξε να είσαι όμορφη), όπου προκάλεσε γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αποφασίσουν αν είναι όμορφες και να αξιολογήσουν εκ νέου την εικόνα του εαυτού τους προς το καλύτερο.

Σε διάφορους σταθμούς στο Σάο Πάολο, το Δελχί, τη Σαγκάη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο, δόθηκε σε χιλιάδες γυναίκες η επιλογή δύο εισόδων, η μία πόρτα ονομαζόταν ¨Beautiful¨(όμορφη) και η δεύτερη ¨Average¨(μέτρια).

Η Εταιρία δήλωσε: ¨ Οι γυναίκες κάνουν χιλιάδες επιλογές κάθε μέρα που σχετίζονται με την σταδιοδρομία τους, τις οικογένειες τους, αλλά μην ξεχνάνε τον εαυτό τους. Το να νιώθεις όμορφη είναι μία από αυτές τις επιλογές όπου οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν για τον εαυτό τους κάθε μέρα¨

¨Θέλαμε να τους δείξουμε ότι κάθε μέρα, όπου κι εάν βρίσκονται, έχουν τη δύναμη να ξυπνάνε και να επιλέγουν να νιώθουν όμορφες.¨

Σύμφωνα με τα στατιστικά, το 96% των γυναικών, δεν θα χρησιμοποιούσε την λέξη ¨Όμορφη¨, ενώ το 80% θα χρησιμοποιούσε την λέξη μόνο για να χαρακτηρίσει κάτι από τον εαυτό τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο, δείτε αντιδράσεις και κάντε κι εσείς την επιλογή σας!

Η Dove επισημαίνει: Η ομορφιά είναι επιλογή σας. Αρχίστε τώρα να το πιστεύετε.