Πως να Μείνετε Νέοι και Υγιείς

0
225

Οι πρώτες ρυτίδες άρχισαν να μας ανησυχούν μικρούς και μεγάλους εδώ το Variety, οπότε καθίσαμε και ψάξαμε τι θα μπορούσε να γίνει ώστε να εξασφαλίσουμε την αιώνια νιότη. Η αλήθεια είναι πως πολλές ιδέες έπεσαν στο τραπέζι όπως μαγικά φίλτρα, βοτάνια από τα βάθη του Ειρηνικού και νύχια νυχτερίδας, αλλά μια, ρεαλιστική, έπεσε στο τραπέζι.

Το Ubiquinol CO Q10 κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στην Ουβικινόλη η οποία παράγεται φυσιολογικά μέσα στο σώμα μας και είναι απαραίτητη για την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Εκτός από τον κρίσιμο ρόλο της στην παραγωγή ενέργειας, είναι ένα από τα πιο ισχυρά γνωστά λιποδιαλυτικά αντιοξειδωτικά, προστατεύοντας έτσι τα κύτταρα του σώματος μας από βλάβες που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες.

Η ικανότητα του σώματος να παράγει CoQ10 μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Τα επίπεδα ubiquinol καταστέλλονται σε ηλικιωμένα άτομα, άτομα με καρδιαγγειακές και νευρολογικές παθήσεις.

product_ubiquinol_qh50

Το Ubiquinol: 

  1. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στους μύες και στο μυοκάρδιου
  2. Αυξάνει την κυτταρική παραγωγή ενέργειας
  3. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τα κύτταρααπο τις ελεύθερες ρίζες

Σημαντικό είναι τα συμπληρώματα διατροφής να χορηγούνται με ιατρική επίβλεψη. Ο ιατρός Σταύρος Μωυσιάδης το συστήνει ανεπιφύλακτα και επιπλέον προσφέρει ιατρική παρακολούθηση και συμβουλές χρήσης.