Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου]

0
64

Σήμερα Δευτέρα 11/9

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι άριστη σήμερα αφού μόνο καλά λόγια εισπράττετε από τους γύρω σας. Δώστε προσοχή στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας τώρα που πάνε να σταθεροποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ιδιαίτερα αυξημένη ζωτικότητα και αισιοδοξία έχετε σήμερα. Βάζετε τις σκέψεις σας σε σειρά και κάνετε σκέψεις για νέα μελλοντικά σχέδια και αποφασίζετε να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιοι από σας σήμερα θα επισκεφθείτε χώρους απομόνωσης όπως νοσοκομεία, γηροκομεία, φυλακές για ένα γνωστό σας πρόσωπο. Ένα οικογενειακό του μυστικό σας εκμυστηρεύεται ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Όσοι είστε γονείς συζητάτε με το παιδί σας για μια σχέση που έχει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αρκετοί συναντιέστε με επιστήθιο φίλο σας και ζητάτε την άποψη του για ένα νέο ξεκίνημα που σκέφτεστε να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Με μεγάλη όρεξη κάνετε τις εργασίες σας και η παραγωγικότητα σας χτυπάει κόκκινα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας παίρνετε ένα πολύ ευχάριστο οικονομικό νέο. Ευρεία αποδοχή από τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετοί νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο Θεό και επισκέπτεστε  χώρους λατρείας και προσεύχεστε. Οι πνευματικές σας αναζητήσεις είναι έντονες. Ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά θέματα του συντρόφου σας μπαίνουν στην ατζέντα των θεμάτων προς συζήτηση. Μετά από πολύωρες ανταλλαγές απόψεων βρίσκετε λύση. Κάποιοι σήμερα συνάπτετε παράλληλη σεξουαλική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια παράπονα εισπράττετε σήμερα από το σύντροφο σας για τις πολλές ώρες που εργάζεστε και για το λίγο χρόνο που αφιερώνετε σ αυτόν. Δίνετε υπόσχεση για τη βελτίωση των συνθηκών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα έχετε μια εμμονή  με την καθαριότητα άλλα και την υγιεινή διατροφή και είστε αποφασισμένος να αναβαθμίσετε τον τρόπο της καθημερινής σας διαβίωσης. Ηρεμία στο εργασιακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Οι γονείς περνάτε πολύ ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας. Αρκετοί από σας ασχολείστε με τον αθλητισμό ή με άλλο χόμπι που σας ξεκουράζει. Κάποιοι γευματίζετε εκτός σπιτιού ή διασκεδάζετε σε μπαράκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιοι συναντάτε πρόσωπο από τον τόπο καταγωγής σας με το οποίο μαθαίνετε νέα και ανταλλάσετε απόψεις. Επίσης έχετε κέφι να ασχοληθείτε με οικιακές εργασίες και όσοι έχετε κήπο τα δίνετε όλα.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετοί ασχολείστε σήμερα με το σέρβις των οχημάτων σας. Επίσης να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση για τυχόν παραβιάσεις του κοκ. Στο εργασιακό περιβάλλον λεκτική αντιπαράθεση με συνάδερφο σας χαλά το κέφι.