Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

0
64

Σήμερα Δευτέρα 18/9

Κριός: απρόβλεπτα γεγονότα, σας φέρνουν μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις, που για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται κάτι παραπάνω από σύνεση. Χαμηλώστε τους τόνους με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και μην τα βάζετε μ’ αυτούς που δεν φταίνε.

Ταύρος: αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ταξίδι, είναι η πιο κατάλληλη μέρα να το κάνετε. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα επιμορφωτικά ταξίδια αλλά και οι βόλτες με τους φίλους. Να θυμάστε ότι η επιπλέον γνώση, δεν πάει ποτέ χαμένη.

Δίδυμοι: τίποτα δεν πάει σύμφωνα με τις προβλέψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα, τα έχετε κάνει θάλασσα και είναι σωστό να το παραδεχτείτε για να μην βιώσετε στενάχωρες καταστάσεις. Όσο για να οικονομικά, κάντε κράτει γιατί έρχεται περίοδος ισχνών αγελάδων

Καρκίνος: θα ωφεληθείτε από τομείς που ούτε εσείς οι ίδιοι περιμένετε. Οι φίλοι είναι κοντά σας, οι γνωστοί έχουν τις γνώσεις να σας βοηθήσουν, ενώ το οικογενειακό σας περιβάλλον, αν και σε κρίση, έχει την πρόθεση να σας βοηθήσει σε ό,τι κι αν χρειαστείτε.

Λέων: στα πλαίσια των επαγγελματικών σας επαφών, θα γνωρίσετε ανθρώπους που ίσως φανούν χρήσιμοι, με πολλαπλούς και ποικίλους τρόπους στο μέλλον. Μην αποφύγετε τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές ακόμα κι αν το ταμείο δεν το επιτρέπει.

Παρθένος: να είστε προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιδιώξεις γιατί οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και δεν θα πρέπει να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση για κάτι εφήμερο. Ωστόσο αν θέλετε να «παίξετε», κάντε το τηρώντας αυστηρά τους κανόνες εχεμύθειας.

Ζυγός: απρόβλεπτα γεγονότα στην αισθηματική σας σχέση και στα συναισθηματικά σας γενικότερα, σας φέρνουν μπροστά στην απειλή ενός χωρισμού ή μιας κρίσης. Κινηθείτε επιφυλακτικά και μην αφήσετε τον εαυτό σας έρμαιο των γεγονότων.

Σκορπιός: το παρελθόν ξαναχτυπά, φέρνοντας πρόσωπα, με ερωτικές διαθέσεις και ερωτικές εκκρεμότητες μαζί σας. Πριν υποκύψετε, πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε, αναλογιστείτε τι πρέπει να ρισκάρετε γι αυτό.

Τοξότης: ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, αλλά μάλλον δεν είστε σε θέση να ανοίξετε, τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα όσο ο έρωτας περιμένει από εσάς. Οι σχέσεις σας γενικά, είναι σε φάση ύφεσης, με προοπτική να προοδεύσουν στο μέλλον.

Αιγόκερως: η μέρα ευνοεί την προώθηση οικονομικών θεμάτων. Όσοι από εσάς, ασχολείστε με επενδύσεις δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη μέρα για να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες σήμερα θα διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Υδροχόος: τα αισθηματικά σας στο προσκήνιο. Ενώ πιστεύατε ότι οι σχέσεις σας βαδίζουν προς μία κατεύθυνση, ξαφνικά προκύπτουν καταστάσεις που σας αποδεικνύουν το αντίθετο. Συμπεριφερθείτε με σύνεση και ηρεμία.

Ιχθείς: τα οικονομικά σας αρχίζουν και δείχνουν ένα πιο θετικό και πιο δημιουργικό πρόσωπο, όχι τόσο γιατί κάνετε αυτό που πρέπει, όσο γιατί αυξάνονται ξαφνικά τα εισοδήματά σας  από απρόβλεπτους παράγοντες.

astranews.gr