Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

0
68

Σήμερα Παρασκευή 7/9

ΚΡΙΟΣ: Έντονη ανάγκη να δείτε τους γονείς σας έχετε σήμερα και το πραγματοποιείτε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η μέρα σας επιφυλάσσει μια έκπληξη. Βραδινή ώρα γνωρίζετε πρόσωπο που σας αναστατώνει ερωτικά ,με το οποίο μάλλον θα κάνετε μια πολύ όμορφη σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένας συνάδερφος σας που επικοινωνείτε σήμερα ,σας ενημερώνει για κάποια σεμινάρια πάνω στο επάγγελμα σας και σας κινεί το ενδιαφέρον. Αρκετές διαδρομές καθημερινότητας έχετε και δεν λείπουν και τα φλερτ στο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για ένα σοβαρό οικονομικό σας θέμα ζητάτε τη συμβουλή ενός έμπειρου προσώπου από τον οικογενειακό σας κύκλο. Όσοι ασχολείστε με ακίνητα σήμερα έχετε επιτυχίες. Χαρά εισπράττετε από τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί όπου και αν κινείστε. Όσοι εργάζεστε δέχεστε βοήθειες από συναδέρφους και στήριξη από τους ανωτέρους σας. Η ψυχολογία σας είναι καλή και σκέφτεστε να τολμήσετε νέα ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ: Αρκετά λιγομίλητοι ,πολύ σκεπτικοί βυθισμένοι σε σκέψεις πως θα βελτιώσετε όχι μόνο τα επαγγελματικά σας άλλα και την ζωή σας γενικότερα. Νιώθετε ότι είστε κατώτεροι των υποχρεώσεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα πρόβλημα που έχετε με πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος σας κάνει να θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον. Οι φίλοι σας είναι σήμερα το στήριγμα σας με τη συντροφιά τους και σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Όσοι έχετε παράλληλη σχέση ζείτε όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Υπερβολικά μεγάλο φόρτο εργασίας έχετε σήμερα. Ένας επιστήθιος φίλος με τη βοήθεια του σας κάνει να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα. Το αποτέλεσμα της μεγάλης κούρασης είναι ευτυχώς μεγάλα κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φιλικό σας πρόσωπο σας ζητά οικονομική βοήθεια και στενοχωριέστε γιατί δεν έχετε τη δυνατότητα. Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο Θεό και να ζητήσετε τη βοήθεια του. Συγγενικό σας πρόσωπο σας ενημερώνει για μια ημιαπασχόλιση

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις που κάνετε σήμερα έχουν μεγάλη σημασία  γιατί θα σας βοηθήσουν να λύσετε χρόνια προβλήματα σας. Κάποια  χρήματα που σας όφειλαν μπαίνουν σήμερα στο πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαφωνίες έχετε σήμερα με συνεργάτες σας ως προς την στρατηγική στα επαγγελματικά. Γίνονται όμως σε ήπιο κλίμα. Η σύντροφος σας συγκρούεται με τη μητέρα σας και προσπαθείτε με μεσολάβηση να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε προσοχή να μην παραβιάσετε το νόμο στο δρόμο ή στην εργασία σας με φορολογική παράβαση. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο σας παροτρύνει να αποκτήσετε κατοικίδιο. Μπαίνετε σε σκέψεις.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι βρίσκετε χρόνο σήμερα να διασκεδάσετε με το σύντροφο σας . Οι ελεύθεροι βρίσκετε ενδιαφέρον ερωτικό στόχο μέσα σε μια παρέα που βρίσκεστε. Τα πράγματα κυλούν ευνοικά . Η δημιουργικότητα σας χαρακτηρίζει σήμερα σε όλα τα επίπεδα.

astranews.gr