Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτέμβρη

0
56

Σήμερα Τρίτη 12/9

ΚΡΙΟΣ: Με τη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα θα έχετε αρκετές επικοινωνίες , ειδικά με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα λόγια σας μπορεί να παραφραστούν και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, άλλα μην πιστέψετε όλα όσα σας πουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Έντονη ενασχόληση με οικονομικά θέματα έχετε σήμερα. Θέλει μεγάλη προσοχή για να μην πέσετε θύματα σε κάποια συνδιαλλαγή σας. Προσέξτε επίσης να μην χάσετε προσωπικά αντικείμενα από αφηρημάδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αυξημένη ζωτικότητα έχετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Η φροντίδα του σώματος σας, η περιποίηση του και η βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης είναι προτεραιότητα. Ασχολείστε και με την τακτοποίηση του προσωπικού σας χώρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Δύσκολη μέρα σε θέματα σχέσεων. Ο σύντροφος σας στεναχωρεί πολύ με τις συναισθηματικές του εξάρσεις και σας αιφνιδιάζει. Η αντίδραση σας είναι η απομόνωση και η αναζήτηση ηρεμίας. Αυτοσυγκεντρώνεστε και βγάζετε τα πάντα από το μυαλό σας.

ΛΕΩΝ:  Όσοι ασχολείστε με συλλογικές δραστηριότητες ή λαμβάνετε μέρος σε ομάδες θα απογοητευτείτε με τη συμπεριφορά των γύρω σας άλλα και το αποτέλεσμα των δράσεων. Μια νέα σας φιλοδοξία χωλαίνει  στη πραγματοποίηση της λόγω οικονομικών πόρων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Είναι μια δύσκολη μέρα στα επαγγελματικά σας. Ο παρορμητισμός σας  μπορεί να σας οδηγήσει σε ανοίγματα που θα σας εκθέσουν και θα σας παγιδεύσουν. Αφήστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη μέρα για εσάς τους Ζυγούς. Κάποιοι εμπλέκεστε με ένα νομικό θέμα χωρίς να το καταλάβετε. Ευτυχώς στη διάρκεια της ημέρας βρίσκετε λύση. Επίσης παίρνετε άσχημο νέο για την υγεία κάποιου συγγενή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Όσοι εμπλέκεστε σε παράλληλες σεξουαλικές σχέσεις καλό είναι σήμερα να αναβάλλετε τα ραντεβού σας γιατί ο κίνδυνος αποκάλυψης είναι μεγάλος. Επίσης προσέξτε να μην φάτε ποινή για φορολογικούς λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο  σύντροφος σας σήμερα δυστροπεί απέναντι σας γιατί η συμμετοχή σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι είναι χλιαρή .Καλό είναι να μην απαντήσετε γιατί θα χειροτερεύσει το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετοί από σας σήμερα έχετε ενοχλήσεις σωματικές και αυτό σας ρίχνει ψυχολογικά. Η καθημερινότητα σας στον εργασιακό χώρο περνά δύσκολα εξαιτίας της υγείας σας και κάνετε αρκετά σφάλματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε γονείς θα πάρετε σήμερα μια μικρή απογοήτευση από τη συμπεριφορά των παιδιών σας. Επίσης όσοι είστε σε ερωτική σχέση έχετε σήμερα αρκετά μπερδεμένα συναισθήματα για το αν πρέπει να συνεχίσετε τη σχέση ή όχι.

ΙΧΘΥΣ: Βαθιά επιθυμία να περάσετε χρόνο με τους γονείς σας έχετε σήμερα. Εκείνοι όμως σας ασκούν αυστηρή κριτική για κάποιες πράξεις σας και αντί να πάρετε ενέργεια και χαρά απογοητεύεστε.

astranews.gr