Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

0
70

Σήμερα, Τρίτη 19/9

Κριός: σήμερα αναδεικνύονται οι ηγετικές σας ικανότητες. Στα επαγγελματικά σας περιμένουν επιτυχίες, γιατί τα νέα ξεκινήματά σας «πιάνουν τόπο». Όσο για τα ερωτικά σας, οι συνθήκες είναι οι καταλληλότερες για να προχωρήσετε σε δέσμευση.

Ταύρος: οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται και όλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας. Η αναγνώριση και η επιτυχία είναι προ των πυλών και κανείς από το περιβάλλον σας δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος μπροστά σ’ αυτό.

Δίδυμοι: όσο πιο έξυπνα κινηθείτε, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Με τον ίδιο έξυπνο τρόπο όμως, θα πρέπει να χειριστείτε και τα πιο προσωπικά ζητήματα. Μην πείτε ψέματα, και μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε πίσω από δάχτυλό σας.

Καρκίνος: πολλές οι επαφές σας σήμερα, κυρίως με άτομα κύρους, ή με ανθρώπους που έχουν τον τρόπο και τις γνώσεις να δώσουν λύσεις σε θέματα που εσείς, δηλώνετε αδυναμία. Τα οικονομικά σας περνούν περίοδο λιτότητας.

Λέων: διαφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον σας, σας φέρνουν σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να κάνετε το διαιτητή. Μη διστάσετε να γίνετε ακριβοδίκαιοι ακόμα κι αν αυτό κοστίσει την αυστηρή κριτική από αυτούς που περιμένουν από εσάς να είστε πιο ελαστικοί.

Παρθένος: μεγάλο το όφελος για το βαλάντιό σας καθώς χρήματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένατε.. αν σας χρωστούν, σήμερα θα σας επιστρέψουν τα χρωστούμενα. Ευνοϊκή ημέρα και για θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούν.

Ζυγός: μην δώσετε σημασία στις υποσχέσεις για νέα ξεκινήματα γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ευνοϊκές. Κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτά που ακούτε για να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές.

Σκορπιός: είτε μια νέα ερωτική γνωριμία, είτε μια παλιά που ανανεώνεται, για σας είναι ένα ξεκίνημα με όλες τις θετικές προδιαγραφές να πάει καλά και να εξελιχθεί όπως το θέλετε.

Τοξότης: θα ανακαλύψετε σήμερα, με χαρά, ή με λύπη, ίσως και με μια δόση έκπληξης, ότι για πολύ καιρό γύρω σας, παιζόταν ένα παρασκήνιο, που υποψιαζόσασταν αλλά δεν ήσασταν σε θέση να κάνετε κάτι γι αυτό. Σήμερα όμως, είστε. Προχωρήστε με τόλμη και θάρρος να ξεφορτωθείτε ό,τι είναι άχρηστο για σας.

Αιγόκερως: με τις κινήσεις και το δυναμισμό σας θα κερδίσετε την προσοχή όλων των συνεργατών σας. Έτσι θα καταφέρετε να προωθήσετε περισσότερα από τα σχέδιά σας, και ενδεχομένως να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας ακόμα και τα δυσκολότερα.

Υδροχόος: νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια «στεγνή» καθημερινότητα όπου η ρουτίνα και η στασιμότητα σας τη δίνει στα νεύρα. Σκέφτεστε ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε αλλαγές; Μπορεί και να τις κάνετε, αρκεί να έχετε σκεφθεί και οργανώσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ιχθείς: μην περιμένετε μάταια, να σημειωθεί κάποια πρόοδος σήμερα, στα επαγγελματικά σας, καθώς οι συνθήκες είναι δύσκολες και οι επιλογές σας έγιναν με λανθασμένες εκτιμήσεις των προϋποθέσεων και των συνθηκών.

astranews.gr