Τι δείχνει η στάση που κοιμόμαστε για τον χαρακτήρα μας

0
105

Εντάξει, δεν περιμένεις εμάς για να σου πούμε πως ο ύπνος είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα της καθημερινότητας σου και της ζωής γενικότερα, γιατί το ξέρεις ήδη αυτό. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι το τι λέει για τον χαρακτήρα σου ο τρόπος που κοιμάσαι, είτε μόνη σου, είτε με τον σύντροφο σου.

Μπρούμυτα, ανάσκελα ή στο πλάι; Εσύ σε ποια στάση κοιμάσαι συνήθως και τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σου; Μετά το σχήμα των χειλιών και την υγεία των ματιών σου, η στάση στην οποία κοιμάσαι θα σου πει όλα αυτά που θέλεις να μάθεις.

 

1. Σε πλαϊνή στάση με τα γόνατα σηκωμένα

Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς χωρίς να κολλήσεις τα γόνατά σου ενώ βρίσκεσαι σε πλαϊνή στάση, τότε είσαι ένας ήρεμος και αξιόπιστος άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να σε προσβάλει και δεν φοβάσαι για το μέλλον. Χαμογελάς ακόμα και στο πιο μίζερο χειμωνιάτικο πρωί και μπορείς να προσαρμοστείς χωρίς προβλήματα σε σχεδόν όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου.

 

2. Σε εμβρυϊκή στάση

Εάν κοιμάσαι κυρίως σε εμβρυϊκή θέση, τότε αισθάνεσαι συχνά την ανάγκη να προστατεύεσαι και να σε κατανοούν. Αυτός ο τρόπος δείχνει, πως προσπαθείς να αποκοπείς από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στον κόσμο γύρω σου. Η τέλεια διέξοδος για τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου θα ήταν να ζωγραφίζεις εικόνες, να κάνεις χορό ή να γράφεις σε ένα blog.

 

3. Μπρούμυτα

Εάν κοιμάσαι μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια να παραμένουν έξω, τότε είσαι ηγέτης. Είσαι παρορμητική και πάντα παίρνεις πρωτοβουλίες, ενώ θέλεις πάντα να είσαι σίγουρη πως υπάρχει τάξη τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Προτιμάς να έχεις τα πάντα έτοιμα εκ των προτέρων και δεν είσαι fan των εκπλήξεων.

 

4. Ανάσκελα

Αν κοιμάσαι ανάσκελα, τότε είσαι πιθανότατα ένας θετικός άνθρωπος που αγαπάει τη ζωή, που είναι συνηθισμένος να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και αγαπά την καλή παρέα. Εργάζεσαι πεισματικά και επίμονα, αλλά με έναν ορθολογικό τρόπο, προτιμώντας να λες πάντα την αλήθεια. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή τη θέση συχνά έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

 

5. Μπρούμυτα με το ένα πόδι σηκωμένο

Αν κοιμάσαι μπρούμυτα, αλλά με το ένα πόδι σηκωμένο (λυγισμένο), τότε είσαι μια απρόβλεπτη προσωπικότητα, η οποία συχνά οδηγείται σε κάθε είδους περιπέτεια, ενώ η διάθεσή σου μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα που ίσως προκαλέσει σύγχυση σε όσους βρίσκονται γύρω σου. Πολύ συχνά, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις και να κάνεις μια επιλογή. Σε γενικές γραμμές στη δουλειά και στη ζωή γενικά, προτιμάς τη σταθερότητα, την ειρήνη, την ησυχία και την πληρότητα.

Εσύ πως επιλέγεις να κοιμάσαι το βράδυ;

Onmed.gr