Το άλλο πρόσωπο… του Γαλυφιανάκη!

0
229

Ο γνωστός ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης, γεννημένος το 1969 στην Β. Καρολίνα και Έλληνας τρίτης γενιάς, όπου έγινε γνωστός από τις ταινίες “HANGOVER”, έδειξε σε όλους ένα πρόσωπο ανθρωπιάς και γενναιοδωρίας, δείγμα ίσως της ελληνικής καταγωγής του όπως θέλουμε εμείς να πιστεύουμε.

Όλα ξεκίνησαν το 1994 όπου ο ηθοποιός άγνωστος ακόμη και δουλεύοντας ως stand-up κωμικός στη Νέα Υόρκη, γνώρισε μία άστεγη γυναίκα ονόματι Μίμι Χέιστ. Η γυναίκα 87 χρονών τώρα, είχε μείνει άστεγη από τα πενήντα της χρόνια. Είχε βρει λοιπόν καταφύγιο σε ένα δημόσιο πλυντήριο ρούχων στην Σάντα Μόνικα, όπου και εκεί γνωρίστηκε με τον ηθοποιό. Βοηθούσε τους πελάτες του καταστήματος και τις έδιναν μικρά φιλοδωρήματα και έτσι ζούσε. Μια μέρα λοιπόν πήγε στο πλυντήριο τα ρούχα του ο Γαλιφιανάκης, εκείνη τον βοήθησε και από τότε έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι.

Για χρόνια και ενώ ο Γαλυφιανάκης είχε γίνει γνωστός και είχε βγάλει χρήματα οι δύο τους είχαν χαθεί. Της γυναίκα της έκαναν έξωση από τα πλυντήρια το 2011 όπου ήταν και η χρονιά του ξανασυναντήθηκαν.

Ο ηθοποιός έμαθε για την έξωση της γυναίκας και αμέσως φρόντισε να την συναντήσει και να βρεί λύση για το προβλημά της. Πήγε λοιπόν και της αγόρασε ένα μεγάλο διαμέρισμα, το επίπλωσε με την βοήθεια της διάσημης φίλης του, Ρενέ Ζέλβεγκερ, και μέχρι και σήμερα πληρώνει και όλα τα έξοδα του σπιτιού.

Αυτό δεν σταμάτησε εκεί όμως στα υλικά αγαθά. Για να τιμήσει την φίλη του, την παίρνει στις πρεμιέρες και μάλιστα στο ¨hangover2¨ περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη και δηλώνει ότι ποτέ δεν φαντάστηκα να ζήσω ποτέ κάτι τέτοιο. Εγώ ντύνομαι ωραία και μια φίλη με βοηθάει με το μακιγιάζ. Στο τέλος μια λιμουζίνα με πηγαίνει σπίτι μου!

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης δείχνει σε όλους μας ότι ποτέ δεν ξέχασε απο πού ξεκίνησε και ότι δεν ξεχνά τους φίλους που έκανε μέχρι να φτάσει στην κορυφή.

Ανθρωπιά, αγάπη, συμπαράσταση και γενναιοδωρία είναι αγαθά που δεν πρέπει να ξεχνάμε και ειδικά στις μέρες μας.

Screen-Shot-2013-09-24-at-2.05.59-PM enhanced-buzz-10471-1369074591-8 mimi-haist-zach-galifianakis 653 galifianakis-6zach-galifianakis-mimi-kickstarter 6C7508459-tdy-130521-GALAFIANAKIS-Zach-Mimi-01.today-inline-med