Το έφτιαξα… μόνος μου!!!

0
974

Αν μπεις στο σπίτι μου, ένα πράγμα θα δεις παντού… βιβλία, βιβλία, βιβλία! Βιβλιοφάγος και τελειομανής γαρ, αναζητούσα την τέλεια βιβλιοθήκη για την νέα σειρά λογοτεχνικών βιβλίων μου. Καμία του εμπορίου δεν μου άρεσε, άσε που η τιμή τους ήταν υψηλή, και έτσι μπήκε στο μυαλό μου η ιδέα να ξεκινήσω να την κατασκευάζω μόνος μου. Έψαξα διάφορα σχέδια και κατέληξα σε ένα μοντέρνο με άνετα ράφια και μερικές εικαστικές πινελιές, έλα όμως που δεν πιάνουν τα χέρια μου…

Γι αυτό το λόγο έψαξα να βρω μια γρήγορη και οικονομική λύση που θα με βοηθούσε να φτιάξω τη δική μου βιβλιοθήκη. Είχα ακούσει για το  ftiaxtomonosou.gr , το επισκεύτηκα και με λίγα μόνο κλικς έστειλα την κατασκευή μου όπως ακριβώς τη φανταζόμουν. Ξύλο το υλικό και με ένα upload του σχεδίου μου η παραγγελία είχε ήδη σταλεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Μπορούσα έτσι ανέμελος να συνεχίσω την ανάγνωση των βιβλίων μου με την προσμονή της δικής μου δημιουργίας να μεγαλώνει. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως η κατασκευή της δικής μου βιβλιοθήκης θα ήταν μια τόσο απλή, οικονομική και γρήγορη υπόθεση. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν λίγη φαντασία για το σχέδιο μου και μέσα σε λίγες ημέρες τα παιδιά του “Φτιάχτο Μόνος Σου” έφεραν τη δική μου βιβλιοθήκη μπροστά στην πόρτα μου, έτοιμη όπως ακριβώς την είχα ονειρευτεί. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.

εερδεε