Το ‘φαινόμενο’ Dubsmash

0
464

Η μανία με τα Dubsmash, την εφαρμογή που σου επιτρέπει να φτιάχνεις σύντομα βιντεάκια ντουμπλαρισμένα με διάσημα ηχητικά, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο. Η νέα αυτή τρέλα με τέτοιου είδους selfie βίντεο έχει καταντήσει ‘μάστιγα’ για τους νέους, όμως πολλοί κάνουν τα στραβά μάτια. Επιτέλους, ήρθε κάποιος να παρουσιάσει το πρόβλημα τις πραγματικές του διαστάσεις στο παρακάτω βίντεο…

Το όνομα αυτού, Διονύσης Ατζαράκης.

Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια Ελλήνων κωμικών. 29 ετών σήμερα, με σπουδές σε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Καποδιστριακό), Σκηνοθεσία (Σχολή Σταυράκου), Υποκριτική (Ίασμος/studio NAMA) και Media Governance (London School of Economics). Στην τηλεόραση έχει εργαστεί στον Alpha και στο MTV, διατηρεί κανάλι στο youtube με δικές του χιουμοριστικές παραγωγές, επιμελείται το σενάριο σε στήλη κόμιξ στην athensvoice, ενώ μπορείς να τον απολαύσεις και σε stand up παραστάσεις σε Ελλάδα και Αγγλία. Διακρίνεται για το χιούμορ, την ευστροφία και τον αυτοσαρκασμό του.

Αν δεν το έχει κάνει ήδη, μπορείς να κάνεις εγγραφή στο κανάλι του στο youtube, ακολούθησε τον στο προφίλ του στο facebook, στο twitter και στο instagram.