Το Pockee ανακοινώνει συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη

0
385

Η σημαντικότερη συνεργασία για την Ελληνική startup που φιλοδοξεί να ‘μεταφέρει’ όλα τα κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό, είναι γεγονός.

Ο κορυφαίος όμιλος Σκλαβενίτης, ο οποίος ενσωματώνει τα γνωστά σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αλλά και τα επίσης δημοφιλή στους επαγγελματίες Cash & Carry TheMart (πρώην Makro), προχώρησε σε συνεργασία με την Pockee.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μια 100% Ελληνική εταιρία, αριθμεί 110 καταστήματα λιανικής σε όλη την Αττική, 1 στην Κόρινθο και 38 στην Κρήτη (με την επωνυμία Χαλκιαδάκης). Ακόμη διαθέτει 9 καταστήματα Cash & Carry (με την επωνυμία TheMart).

215519077efaa6ab1d30cd9ac152e65a_XL

Βασικό χαρακτηριστικό της η μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό η Σκλαβενίτης προσφέρει μια ακόμη σημαντική υπηρεσία στους πελάτες που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματά της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά κουπόνια μέσω του Pockee, για ακόμη καλύτερες τιμές.

Περισσότεροι από 150.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ που τους προσφέρει. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και από το web, στο www.pockee.com, χωρίς να χρειάζεται χρήση smartphone, ενώ έχει εμπλουτιστεί με σημαντικές επιπλέον λειτουργίες, όπως η δημιουργία λίστας αγορών με δυνατότητα άμεσου υπολογισμού του χρηματικού οφέλους, κοινής χρήσης με κοντινά πρόσωπα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη αποτελεί ορόσημο στην μέχρι τώρα ανοδική πορεία του Pockee, ενώ ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης του δικτύου χρηστών , ιδιαίτερα στην περιοχή της Αττικής.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε πρώτη φάση στα 111 καταστήματα λιανικής της Σκλαβενίτης, ενώ σύντομα σχεδιάζεται και η επέκτασή της υπηρεσίας στα Cash & Carry TheMart.

Πηγή: http://www.epixeiro.gr