Τώρα ασφαλής περιήγηση του παιδιού σας: Youtube Kids!

0
219

¨Βουτήξτε σε έναν κόσμο ανακάλυψης, μάθησης και διασκέδασης¨

Αυτό είναι το νέο μότο Youtube Kids και η εφαρμογή σύμφωνα με την εταιρεία έχει σχεδιαστεί για την περιέργεια των μικρών παιδιών να διεισδύσουν στον κόσμο του ίντερνετ για να ανακαλύψουν, να μάθουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν αλλά με ασφάλεια αφού η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στους γονείς να έχουν όλο τον έλεγχο επιτρέποντας στο παιδί του να δει ότι εκείνος έχει επιλέξει και όχι ότι θέλει το παιδί ανεξέλεγκτα σε έναν κόσμο που μπορεί να έχει μόνο κακές επιπτώσεις και επιρροές.

H εφαρμογή κλείνει εννέα μήνες κυκλοφορίας και είναι διαθέσιμη σε Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα είναι και στην Ευρώπη διαθέσιμη. Την εφαρμογή παγκοσμίως έχουν κατεβάσει χρήστες πάνω από 10 εκατομμύρια φορές. Τα περιεχόμενα της εφαρμογής χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: «Shows», «Music», «Learning» και «Explore».

Η εφαρμογή YouTube Kids είναι σχεδιασμένη για συσκευές iOS και Android και περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα! Μέχρι τότε πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι καθήκον κάθε γονιού να έχει το παιδί του ασφαλή περιήγηση στο internet!

635599792109607811-YouTube-Kids-Screenshot

screenshot_2015-02-23-10-57-49youtube.kids_.app_

YouTube-Kids1

youtube_kids_PIN youtubekidssearch-100569548-origYouTube-Kids-Start-Screen