Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου

0
67

Σήμερα Δευτέρα 

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις σε σχέση με τα αισθηματικά σας, δώστε προσοχή στις υποσχέσεις που σας δίνουν, είναι κάλπικες θέλουν να σας παραπλανήσουν, αν ζείτε με το ταίρι σας, έχετε πολλές διαφορές που θα ταρακουνήσουν τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ Στο χώρο της δουλειάς σήμερα υπάρχει ένταση, έχετε ενοχληθεί από κάποιες παρεμβάσεις τρίτων προσώπων, το πιο σοβαρό όμως είναι οι νομικές επιπλοκές ,που θα γίνουν εμπόδιο στα σχέδια σας, αν κάνετε διαδικτυακές γνωριμίες, πολλές μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΔΙΔΥΜΟΣ Θέλετε πολλές φορές να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας το λέτε αλλά δεν το κάνετε ίσως να μην είστε έτοιμοι ακόμη, αν είστε σε σχέση θα υπάρξουν σίγουρα πειρασμοί που θα ταρακουνήσουν την υπάρχουσα σχέση σας, τα άστρα σας προτείνουν σε κάθε περίπτωση να προτιμήσετε την ελευθερία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Θα υπάρξουν εξαπατήσεις συναισθηματικής, αλλά και οικονομικής φύσης, μην το βάζετε κάτω η ήττα δεν σας ταιριάζει, πρέπει να το παλέψετε για το καλύτερο για σας, έρχονται επαγγελματικές αλλαγές που πρέπει να προσαρμοστείτε.

ΛΕΩΝ Κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας, σας τρέχουν σε κάποιες εξετάσεις, στα επαγγελματικά μην τσιμπάς σε υποσχέσεις σε υποτιθέμενες προοπτικές, τα προβλήματα σας σταματήστε να τα κρύβετε κάτω από το χαλί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Έχετε τον Ποσειδώνα απέναντί σας και σας κάνει να ζείτε σε ροζ συννεφάκι, έρχονται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, σήμερα όμως θα υπάρξουν εξαπατήσεις και κάποια εμπόδια που δεν είχατε υπολογίσει σας ταλαιπωρούν.

ΖΥΓΟΣ Περιμένετε να κατασταλάξουν τα πράγματα πριν κάνετε κινήσεις, μέχρι το τέλος του Ιουλίου η τύχη είναι μαζί σας, επαγγελματικά τα εμπόδια έφυγαν από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ωραία πράγματα έρχονται στα αισθηματικά προς το τέλος του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα θα προσπαθήσετε να ξεμπερδέψετε τα αισθηματικά σας, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, το τι θέλετε πρώτα εσείς και τα ερωτήματα σας από μόνα τους θα ξεκαθαρίσουν, έχετε υποστήριξη από φίλους, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ Σήμερα απατηλή θα είναι η μέρα, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, μπορεί να χάσετε τον έλεγχό σας, πιεστική περίοδος γεμάτη άγχη και πάρα πολλές ανασφάλειες, προσοχή στα λεφτά σας, πρέπει να γίνετε πιο τολμηρή και τα άστρα σας ευνοούν αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σήμερα η συναισθηματική υπερένταση δεν είναι καλή σύμβουλος, θα ξαναβρεθούν πρόσωπα από το παρελθόν σας, φροντίστε να τους αντιμετωπίσετε δυναμικά, εύκολα θα γεφυρώσετε τις διαφορές σας, θα κλέψετε την παράσταση αν μείνετε ψύχραιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα, υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας εξαπατήσουν, κάποια πράγματα ανακυκλώνονται και αυτό σας εκνευρίζει, έχετε όμως δύναμη να τα αντιμετωπίσετε, ο στόχος σας είναι η προσωπική σας ελευθερία.

ΙΧΘΥΕΣ Η μέρα σήμερα για σας είναι παραπλανητική, για αυτό πρέπει να δώσετε προσοχή στις παραπλανήσεις, μην πιστεύετε ότι ακούτε πρώτα να τα περνάτε από κόσκινο, φροντίστε να είστε σταθερή στις σκέψεις σας και στις αποφάσεις σας ευκαιρίες για σύντομες αποδράσεις.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews