Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου

0
50

Κριός: καθώς ο Ουρανός, περιμένει την επίσκεψη της Σελήνης στο ζώδιό σας, φέρνει όλα τα θετικά ξαφνιάσματα μαζί του, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Η προσοχή σας πρέπει να είναι εστραμμένη στο χειρισμό των εσόδων. Ο μεν Ουρανός τα φέρνει ξαφνικά, αλλά η Σελήνη τα παίρνει.

Ταύρος: οι συγγενείς προτείνουν μετακινήσεις και ταξιδάκια, τα οποία ίσως είναι καλό να μην αρνηθείτε. Να προσέχετε τι λέτε στις γυναίκες του συγγενικού σας περιβάλλοντος και όλα θα πάνε καλά. Όσοι ασχολείστε με τις επικοινωνίες, κινδυνεύετε να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σας.

Δίδυμοι: η ανακαίνιση του σπιτιού που είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό, σήμερα ολοκληρώνεται με όμορφα αντικείμενα που κοσμούν το χώρο σας. Ασχοληθείτε με ανάλαφρα θέματα σήμερα και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα. Μην πάρετε επιπόλαια, αποφάσεις.

Καρκίνος: διανύετε την πιο δημιουργική σας περίοδο και σήμερα είναι η πιο δημιουργική σας μέρα. Οι γυναίκες θα είναι γόνιμες, ενώ οι άντρες, θα ασχοληθούν με τη δουλειά τους. Οι καλλιτέχνες θα έχουν επιτυχίες ενώ ευνοούνται καινούρια ξεκινήματα, είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

Λέων: δεν δικαιολογείστε πλέον να θυμάστε το παρελθόν και να διακατέχεστε από ενοχικά σύνδρομα και άλλες τέτοιες καταστάσεις που κοστίζουν σοβαρά στην ψυχική σας υγεία. Αποποιηθείτε τα λάθη σας, δεχόμενοι τις ευθύνες σας, και θα δείτε να ανοίγεται μπροστά σας, ένας καινούριος κόσμος

Παρθένος: θα είστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι σε κάθε τι ερωτικό σήμερα. Με τον ίδιο τρόπο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε και τα επαγγελματικά σας. Με συναίσθημα, σαν να είστε ερωτευμένοι με τη δουλειά σας. Ένας γάμος, επισφραγίζει μια σχέση.

Ζυγός: πολύ ερωτικοί, πολύ συντροφικοί, πολύ αισθησιακοί, πολυάσχολοι με τα ερωτικά και αισθηματικά σας. Οι πειρασμοί πολλοί, η αντιστάσεις σας πολύ ασθενείς, και ίσως ρισκάρετε μια καλή και σταθερή σχέση. Ωστόσο, εσείς, θα περάσετε πολύ καλά.

Σκορπιός: το αίσθημα του ανικανοποίητου σας διακατέχει σήμερα και δεν σας χωράει ο τόπος. Όλο θέλετε να φύγετε για κάπου αλλά δεν ξέρετε πού, όλο σας στενεύουν οι τοίχοι του σπιτιού ή της δουλειάς, όλο κάτι σας φταίει. Υπομονή. Όλα θα περάσουν σε λίγες μέρες.

Τοξότης: μετά από πολύ καιρό και πολλές δικές σας προσπάθειες, αναγνωρίζονται οι κόποι σας, και όχι μόνο απ’ τους ανωτέρους. Οι συνάδελφοι επικροτούν την προσπάθειά σας και είναι έτοιμοι να συμβάλλουν ως προς την υλοποίηση των ιδεών σας. Καταξίωση και προπάντων, δικαίωση

Αιγόκερως: μην αρνείστε να βρεθείτε με φίλους. Οι κοινωνικότητες είναι μέσα στο πρόγραμμα αν θέλετε, φυσικά, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν ή και να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας πλάνα. Λειτουργείστε ομαδικά και δεν θα χάσετε.

Υδροχόος: οι αποκαλύψεις εντός σας, ίσως να σας εκπλήξουν, καθώς ανακαλύπτετε πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε την ύπαρξή τους. Αυτό κάνει αίσθηση στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, οι οποίοι σπεύδουν να επικροτήσουν τον καινούριο σας, εαυτό.

Ιχθείς: προσοχή στα έξοδά σας, να μην υπερβαίνουν τα έσοδα, γιατί θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση, τόσο, ώστε να μην δύνασθε να πληρώσετε τις πιο άμεσες και επείγουσες υποχρεώσεις σας. Ο σύντροφός σας έχει παράπονα, ασχοληθείτε και λίγο μαζί του.

astranews.gr