Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

0
41

Κριός: είστε οι καταλληλότεροι άνθρωποι για να απομακρύνετε την κρίση από το επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και την προσωπική σας οικονομική αστάθεια. Δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε και θα δικαιωθείτε.

Ταύρος: ακόμα και σήμερα να αποφύγετε να ασχοληθείτε με συμβόλαια και αγοραπωλησίες, γιατί ο Ερμής είναι σε στάση. Μην ακούτε κανέναν ως προς τη λήψη σοβαρών επαγγελματικών αποφάσεων. Εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα, τι πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι: γεγονότα εντός της οικίας σας, είναι αποτελέσματα των παρελθοντικών λαθών σας. Το ότι έχετε ξεχάσει τι έχετε κάνει, δεν σημαίνει ότι δεν θα πληρώσετε. Ωστόσο, είστε αρκετά τυχεροί για να μην σας κοστίσουν πολλά.

Καρκίνος: οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου, είστε σε γόνιμη περίοδο. Αν σκοπεύετε να γίνετε γονείς, τώρα είναι η ώρα. Οι υπόλοιποι, θα κάνετε χρήση όλης σας της δημιουργικότητας και του ενθουσιασμού για να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας.

Λέων: τέλος η κακή ψυχολογία, τέλος η καταθλιπτική περίοδος. Η ζωή επιτέλους σας χαμογελά ξανά και εσείς έτοιμοι να πιείτε και την τελευταία της σταγόνα. Ο αγώνας που κάνατε εδώ και καιρό, τώρα, δικαιώνεται. Συγχαρητήρια.

Παρθένος: μην προσπαθείτε να εκλογικεύσετε τα συναισθήματά σας. Σταματήστε τις αναλύσεις βάσει λογικής και απολαύστε τη σχέση σας, ή τον έρωτά σας με όλο σας το είναι. Μια συνεργασία αρχίζει να δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί και αυτό σας χαροποιεί.

Ζυγός: ένα πανηγύρι χαράς, αισιοδοξίας, έρωτα και αγάπης θα ζήσετε σήμερα με το ταίρι ή με τα ταίρια σας. Αυτό που θα σας προβληματίσει, είναι πώς θα διαχειριστείτε το χρόνο ώστε να μπορέσετε να προλάβετε όλους τους εραστές/ερωμένες σας.

Σκορπιός: σκέψεις από το μακρινό παρελθόν επανέρχονται, είτε για επανεξέταση, είτε για να τακτοποιηθούν στα κουτάκια του μυαλού σας. Πρόσωπα που πρέπει να φύγουν απ’ τη ζωή σας, αφήστε τα να φύγουν και μην τα κρατάτε εγωιστικά κοντά σας.

Τοξότης: επαγγελματική σταθερότητα και καταξίωση, επιτέλους φτάνουν στη ζωή σας και σας αλλάζουν τη ροή των γεγονότων. Αποφασίστε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας καθώς βρίσκουν υποστήριξη απ’ τους ανωτέρους. Οικονομικές απολαβές πάσης φύσεως.

Αιγόκερως: ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον, που ίσως δεν ξεκινούν από εσάς, αλλά που με εσάς θα τελειώσουν. Καθαροί και με το κεφάλι ψηλά θα εκφράσετε τις αλήθειες σας, έτσι ώστε να γίνουν κατανοητές απ’ όλους, θέτοντας τους δικούς σας, αυστηρούς, όρους.

Υδροχόος: λίγη εσωστρέφεια δεν βλάπτει, αν πρόκειται για εποικοδομητική αυτοκριτική και διαλογισμό. Έχετε ανάγκη να τα πείτε ένα χεράκι με τον εαυτό σας και να βγάλετε συμπεράσματα για ό,τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες, στο περιβάλλον σας.

Ιχθείς: θα έχετε τη δυνατότητα, με νάζι και συναισθηματισμό, να περάσετε ό,τι θέλετε στο περιβάλλον σας, είτε το κοντινό είτε το ευρύτερο. Μπορείτε άνετα να παραμυθιάσετε οποιονδήποτε αλλά και είστε επιρρεπείς στο παραμύθιασμα. Να θυμάστε ότι «παν μέτρον, άριστον».

astranews.gr