Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

0
58

Κριός: ξαφνικά έξοδα, ή εκκρεμείς και αδιευθέτητες οικονομικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο για να σας θυμίσουν ότι θα έπρεπε να είστε πιο συνεπείς. Για όποια αδυναμία πληρωμής, σήμερα, ευθύνεστε αποκλειστικά και μόνο εσείς.

Ταύρος: η εύνοια της τύχης είναι μαζί σας. Με ό,τι κι αν ασχοληθείτε είναι σίγουρο ότι, εύκολα ή δύσκολα, θα τα καταφέρετε. Οι επικοινωνίες με τα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα είναι ευνοϊκές, αλλά και οι διευθετήσεις κληρονομικών, θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι: δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον, έχουν ως αποτέλεσμα το άγχος και την ψυχική κούρασή σας. Ωστόσο, θα υπάρξουν και καλές στιγμές σήμερα που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας και θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Προσοχή σ’ αυτούς που σας παριστάνουν το φίλο.

Καρκίνος: έχετε όρεξη για πολλά σήμερα, αλλά όλο κάτι γίνεται και «πέφτετε». Η κυκλοθυμία σας θα μείνει παροιμιώδης ενώ οι φίλοι και οι δικοί σας άνθρωποι απομακρύνονται όλο και πιο συχνά από κοντά σας καθώς δεν αντέχουν τη γκρίνια σας.

Λέων: το ηθικόν, ακμαιότατον και αναπτερωμένο. Η ψυχολογία, εξαιρετική, ενώ η διάθεσή σας, είναι τόσο καλή που θα φτιάξει και τη διάθεση όποιου τυχαίνει να είναι δίπλα σας. Τα αισθηματικά σε πολύ καλό δρόμο, ενώ τα οικονομικά, δεν σας νοιάζουν πια, τόσο ώστε να αγχώνεστε. Μπράβο.

Παρθένος: μια αισθηματική γνωριμία, θέλει προσοχή γιατί, απλά, φίλοι μου Παρθένοι, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δώστε σημασία στα λεγόμενα αυτών που μεσολαβούν γιατί τα συμπεράσματά σας δεν πρέπει να είναι επιφανειακά.

Ζυγός: οι ερωτικοί πειρασμοί είναι πολλοί και δυστυχώς, εσείς δεν λέτε εύκολα «όχι». Ωστόσο πρέπει να προσέχετε, ιδίως αν βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση, ώστε να μην ρισκάρετε τη σταθερότητα για την περιπέτεια και να μην πληγώσετε τον άνθρωπο που λέτε ότι αγαπάτε.

Σκορπιός: μπορεί να μην σας αρέσουν οι μετακινήσεις, ωστόσο είναι απαραίτητες, κυρίως αν πρέπει για επιμορφωτικούς λόγους ή για νομικές διευθετήσεις σε άλλες πόλεις, ή ακόμα και επαγγελματικά θέματα. Ευνοείστε όσοι περιμένετε τα αποτελέσματα εξετάσεων.

Τοξότης: σταθεροποιείστε επαγγελματικά, ενώ νέες προτάσεις με αρκετά ικανοποιητικό οικονομικό όφελος, έρχονται να συμβάλλουν στην προσωπική σας άνοδο και καταξίωση. Οι ανώτεροι πιστεύουν στις δυνατότητές σας, ενώ οι συνάδελφοι απευθύνονται σε σας για συμβουλές.

Αιγόκερως: θα αποδώσετε καλύτερα λειτουργώντας ομαδικά, ενώ οι φίλοι είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να συνδράμουν στους προβληματισμούς σας. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε διεξοδικά με ένα πρόβλημα ενός φιλικού σας προσώπου, κάτι που θα σας δώσει ικανοποίηση.

Υδροχόος: αναρωτιέστε για πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι και οι σχέσεις. Θεωρείτε ίσως ότι θα έπρεπε να κάνετε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις, προκειμένου οι αισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις να λειτουργήσουν καλύτερα, και έχετε απόλυτο δίκιο. Μια ενδοσκόπηση επίσης δεν θα έβλαπτε.

Ιχθείς: σύμμαχος στις περιπέτειές σας, στους ονειρικούς κόσμους στους οποίους περιφέρεστε, είναι η Σελήνη για να σας προικίσει με ευαισθησία και ρομαντισμό ώστε να καταφέρετε να περάσετε μια όμορφη μέρα, και ακόμα ένα ωραιότερο βράδυ.

astranews.gr