Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Δύο έφηβοι σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ

0
38

Μπροστά σε μια υπόθεση φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες, με τους δράστες να τον χτυπούν αλύπητα και να χάνει λίγο αργότερα τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

 

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των Αρχών, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών, τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για να ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

 

Ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πώς όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι.

Μάλιστα, όταν ο 86 χρόνος έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωστούν σε όλο του το σώμα.

Η φρίκη συνεχίστηκε για τους αστυνομικούς όταν ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων, που ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό.

Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

 

Πηγή