Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουλίου

0
55

Σήμερα Πέμπτη

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ Αισθάνεστε μέσα σας μια ανανέωση και είστε έτοιμοι για νέα πράγματα, με νέες γνωριμίες αλλά και σε νέες βάσεις τις παλιές σχέσεις, αλλά και ότι έχει σχέση και με την δουλειά σας, από σήμερα αγαπητά μου Κριαράκια δρομολογείτε.

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα για να αλλάξει η ψυχολογία σας το καλύτερο είναι να συναντηθείτε με φίλους, έρχονται καινούργια πράγματα στην ζωή σας και εξελίξεις, σίγουρα προς το καλό, κάποιος κύκλος φαίνεται ότι κλείνει οριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ Από σήμερα o Άρης στο Λέοντα, θα είστε στο τρέξιμο για να προλάβετε ότι έχετε προγραμματίσει, αλλά και να προλάβετε ραντεβού και προθεσμίες, τα αισθηματικά σας αρχίζουν σιγά –σιγά και βελτιώνονται, καλές εξελίξεις σε κάποιες υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα πρέπει να είστε προσεχτικοί στο χώρο της δουλειάς σας, συναισθηματικά είστε σε μια σύγχυση και δύσκολα μπορείτε να διαχειριστείτε τα αισθηματικά σας, σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να ξεκαθαρίσετε.

ΛΕΩΝ Σήμερα υπάρχει ένα χάος μέσα σας και δεν σας βοηθά καθόλου αυτό, πολλές φορές η συμπεριφορά σας είναι άσχημη, κινηθείτε διπλωματικά και να αποφύγετε να τα βάλετε με τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σήμερα έχετε ευκαιρίες για επαφές και κοινωνικότητα, ιδίως στην προσωπική σας ζωή, Παρθένοι αφήστε κατά μέρους τις διαπροσωπικές σχέσεις και σταματήστε να κάνετε τον γόη στο απέναντι κοτέτσι σας πήραν είδηση τα κοκόρια.

ΖΥΓΟΣ Από σήμερα προβλέπονται όμορφα στον τομέα των σχέσεων σας, μην παρασύρεστε όμως από τον ενθουσιασμό σας, επαγγελματικά δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές, στη δουλειά σας έχει επανέλθει η ηρεμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις προς το καλύτερο, αρκεί να βρείτε τρόπους υλοποίησης των στόχων σας, στα προσωπικά θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ Σήμερα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάποιες καθυστερήσεις, προσοχή σήμερα σε κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, αν κρατήσετε κάπως τις ισορροπίες και να ρίξετε λίγο τους τόνους και να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα θα είναι υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Σήμερα ίσως ακούσετε ένα δυσάρεστο γεγονός, που θα σας ταράξει, το Τετράγωνο Ήλιου Ουρανού, έχετε την τάση να ξύνετε πληγές και η όψη αυτή βγάζει επαναστατικότητα από το πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πολλές φορές δεν δίνετε και μεγάλη σημασία σε θέματα που πρέπει να τα βλέπετε με μεγάλη σοβαρότητα, σήμερα όμως δεν πάει άλλο κάποια θέματα πρέπει να τα δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα, κρατήστε μικρό καλάθι σε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε και πολύ καλά, αισθηματικά προς το παρών τίποτα δεν σας χαλάει την καλοκαιρινή διάθεση σας,

ΙΧΘΥΕΣ Ένας αδιόρατος εκνευρισμός, κυριαρχεί μέσα σας αλλά και γύρω σας και δεν σας αφήνει να κάνετε πράγματα που θέλετε, σήμερα το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να βρείτε χρόνο να περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, τα εμπόδια για σας θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews