Αυτός είναι ο τρόπος για να κρύψετε πόση ώρα πριν ήσασταν στο Facebook

0
43

Έστω ότι μπαίνεις στο Facebook. Στην στήλη της συνομιλίας εμφανίζεται το για πολλούς εκνευριστικό “ενεργός πριν…”. Και έστω ότι θες να το κρύψεις.

Λοιπόν, όχι μόνο γίνεται, αλλά και είναι αρκετά εύκολο.

Τα βήματα είναι δύο και είναι απλά:

  1. Μετά την σύνδεσή σας στο λογαριασμό, πατήστε την επιλογή “Ρυθμίσεις λογαριασμού” (Αccount Settings) που βρίσκεται στο μενού πάνω δεξιά. Έπειτα πατήστε την επιλογή “Εφαρμογές” (Apps) που βρίσκεται αριστερά.
  2. Στη συνέχεια πατήστε την επιλογή “Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι” (Apps others use). Αμέσως μετά “ξετικάρετε” την επιλογή “Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές” (My app activity).

alfavita.gr