Δωρεάν εφαρμογές για ταξιδιώτες: Σας βρήκαμε τις 5 καλύτερες!

0
55

Βρήκαμε τις 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να τις κατεβάσετε πριν φύγετε για τις διακοπές σας για να περάσετε ακόμα πιο ξέγνοιαστα!

Προβολή χαρτών και εύρεση τοπικών επιχειρήσεων στον ιστό. Σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τους χάρτες με τα μέρη που θα επισκεφτείτε  και θα λειτουργήσει σαν ένα καταπληκτικό GPS με όλες τις οδηγίες που θα χρειαστείτε!

Μία πού εξυπνη εφαρμογή για εκείνους που ταξιδεύουν και θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα ακόμα κι όταν δεν πρόλαβαν. Τραβάς απλά φωτογραφία αυτό που σε ενδιαφέρει και μαθαίνεις τα πάντα!

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση ζωντανά τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, διαγράμματα, και τον υπολογισμό των τιμών στο smartphone ή το tablet σας όπου κι αν πάτε και οποιαδήποτε στιγμή!

Σας βρίσκει μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα τις καλύτερες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια ανάμεσα σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο!

Θέλετε έναν τουριστικό πράκτορα, έναν ξεναγό δίπλα σας για να σας ενημερώνει για όλα καθ όλη την παραμονή του ταξιδιού σας;; Τον βρήκατε μέσα από αυτήν την εφαρμογή!!!!!Σας οργανώνει όλο το ταξίδι, εσείς απλά εσείς συνδέεστε μαζί του μέσω του e-mail σας!