Μεϊμαράκης Vs Μητσοτάκης: Και τώρα οι δύο τους…

0
287

Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι οι μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου. Πάντως, τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αργά το απόγευμα λόγω έλλειψης fax!

nd-nikites-708_0Από την ροή των αποτελεσμάτων προκύπτει ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι πρώτος, αλλά χωρίς να αγγίζει το 50% που θα του επέτρεπε να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μεϊμαράκης πάντως ξεπερνά το 40%, δεύτερος είναι ο κ. Μητσοτάκης που πλησιάζει το 30% και τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη τέταρτο με μονοψήφιο ποσοστό.

Στην δήλωση που έκανε όταν ξεκαθάρισε ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε έκκληση στους ψηφοφόρους της ΝΔ. “Απευθύνομαι προσωπικά στους 400.000 πολίτες, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μία νέα εποχή στη ΝΔ”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι “Στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μία νέα εποχή για τη ΝΔ και την Ελλάδα”.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος και σημείωσε: “Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα παραδοσιακοί ψηφοφόροι ενώθηκαν με χιλιάδες νέους. Έστειλαν μήνυμα να κάνουμε την ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Έστειλαν όμως μήνυμα και κατά της ανίκανης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ“.

Πηγή: http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/248788/meimarakhs-kai-mhtsotakhs-kai-tora-oi-dyo-toys.html