Πουφ! Το νέο trend στην διακόσμιση

0
87

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η αίσθηση ότι τα Πουφ είναι κάπως ξεπερασμένα ή ακόμα ότι ανήκουν στα έπιπλα που βρίσκουμε σε φοιτητικά σπίτια. Αυτό ανά τον κόσμο έχει σταματήσει και καιρός είναι τα συμπεριλάβουμε στο πλάνο μας για την διακόσμηση του σπιτιού μας. Σε όλα τα website ξένων interior designers μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα καθώς προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα και υψηλή αισθητική.

Σίγουρα κύριο πλεονέκτημα είναι ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε οποιοδήποτε ύφος θέλουμε να ακολουθήσουμε στο σπίτι μας. Είναι από τα λίγα έπιπλα που μετακινούνται με εξαιρετική ευκολία και είναι μαλακά προστατεύοντας έτσι τις ευαίσθητες επιφάνειες του σπιτιού σας.

Η χρήση τους δεν περιορίζεται στο σαλόνι και η τοποθέτηση τους μπορεί να αλλάξει άρδην την πρακτικότητα και την αισθητική του χώρου σας.

living-puf

660x6602

Μπροστά από τον καναπέ ή μια κομψή πολυθρόνα

Χρησιμοποιήστε ένα ή δύο πουφ όταν θέλετε να στηρίξετε τα πόδια σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πουφ αντί για ένα τραπέζι, απλά προσθέστε ένα δίσκο στην κορυφή και σερβίρετε τα σνακ και τα ποτά σας.

bed-pouf

Μπροστά στο κρεβάτι

Ιδανικό concept είναι να βάλετε δύο πουφ μπροστά στο κρεβάτι, για να αφήνετε τα ρούχα που θα φορέσετε στη δουλειά την επόμενη μέρα ή το βιβλίο σας λίγο πριν κοιμηθείτε.

Home-office-pouf

Στο γραφείο του σπιτιού
Διακοσμήσετε το χώρο σας με ένα σκαμπό-πούφ που θα σας γλυτώσει χώρο και θα προσθέσει μια μοντέρνα νότα στον χώρο σας.