Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

0
50

ΚΡΙΟΣ: Ημέρα με πολύ έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό σας χώρο ,ευτυχώς όμως η επικοινωνία είναι κρυστάλλινη και δεν υπάρχει ίχνος παρεξηγήσεων παρά την ένταση  της δουλειάς. Ο χώρος του σπιτιού σας το βράδυ μοιάζει με ονειρικό παράδεισο.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη επικοινωνίες και καθημερινές εκκρεμότητες. Σας θυμούνται όλοι και θέλουν να μάθουν νέα σας. Από συγγενικά πρόσωπα μαθαίνετε ευχάριστα νέα. Επίσης γίνεστε αποδέκτης κάποιων εγγράφων.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν και πολύ συναισθηματικοί  έχετε θετική ψυχολογία σήμερα. Προσπαθείτε να προγραμματίσετε με καλύτερο τρόπο τα οικονομικά σας. Επίσης προβαίνετε σε προσεκτικές αγορές που αφορούν την οικία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονη ζωτικότητα και λάμψη έχετε σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας , την εξωτερική σας εμφάνιση και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.

ΛΕΩΝ: Η μέρα σήμερα είναι ιδιαίτερα δραστήρια σε οικονομικές συναλλαγές  άλλοτε καλές και άλλοτε κακές. Πολύ φασαρία για μέτρια συγκομιδή. Αυτό σας απογοητεύει και θέλετε να μείνετε μόνος και να σκεφθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα φιλόδοξο σχέδιο για ένα νέο ξεκίνημα τριγυρίζει στο μυαλό σας. Ο Άρης στο ζώδιο σας βοηθά την συνήθως χαμηλή αυτοπεποίθηση σας  και σκέφτεστε πολύ σοβαρά να το τολμήσετε άμεσα.

ΖΥΓΟΣ: Αυτές τις μέρες με Ήλιο, Άρη και Ερμή στο δωδέκατο  οίκο σας αισθάνεστε και δικαιολογημένα ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο για σας. Σήμερα όλα τα θέματα στο επαγγελματικό σας κυλούν ήρεμα χωρίς προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι έχετε σήμερα δικαστήρια, εξετάσεις σε τριτοβάθμια εκπαίδευση ή ξεκινάτε κάποιο ταξίδι, θα τα πάτε περίφημα. Επίσης με φιλικά σας πρόσωπα θα κάνετε κοινές διαδρομές και θα διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα η ψυχολογία σας είναι καλή άλλα έχετε έντονη ευαισθησία. Επίσης εισπράττετε αρκετά χρήματα που σας όφειλαν πελάτες ή συνεργάτες σας. Με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο που έχετε στοχοποιήσει ερωτικά, έρχεστε πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρα πολλές επαφές με συνεργάτες έχετε σήμερα και κλείνετε επικερδής συμφωνίες. Το κλίμα με το σύντροφο σας χαρακτηρίζεται από έντονο συναίσθημα και οι συζητήσεις που κάνετε σας γεμίζουν χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χιούμορ σύμπνοια και πνεύμα συνεργασίας επικρατεί μεταξύ συναδέρφων στον εργασιακό χώρο και όλα κυλούν ομαλά. Είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί  και έχετε ικανοποιητικές εισπράξεις.

ΙΧΘΥΣ: Πολλοί από σας σήμερα θα ζήσετε μια αξέχαστη μέρα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Το κλίμα μεταξύ σας χαρακτηρίζεται  από έντονο ρομαντισμό και μια αίσθηση πολύ ισχυρού ψυχικού δεσίματος

astranews.gr