Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

0
60

Σήμερα Τετάρτη 13/9

ΚΡΙΟΣ: Τις πρωινές ώρες θα αντιμετωπίσετε αρνητικό κλίμα στις επικοινωνίες σας ,επίσης μπορεί να έχετε δυσκολίες με το όχημα σας . Αργότερα τα πράγματα βελτιώνονται και διεκπεραιώνετε επιτυχώς τις καθημερινές σας συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρνητικά φορτισμένοι είστε το πρωινό και καλείστε να πληρώσετε και κάποια  πιεστικά χρέη. Μετά το μεσημέρι κάνετε εισπράξεις και ένας συνάδερφος σας συμβουλεύει πως θα κάνετε κάποιες έξυπνες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλές δυσκολίες αντιμετωπίζετε έως το μεσημέρι από συνεργάτες σας οι οποίοι σας πιέζουν αφόρητα και σας δημιουργούν μεγάλο άγχος. Ο σύντροφος σας όμως σας αλλάζει την ψυχολογία με την ευχάριστη παρέα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πρωί ενώ έχετε κλειστεί στον εαυτό σας πολύ απαισιόδοξες σκέψεις  και φόβοι φωλιάζουν στην ψυχή σας. Το απόγευμα όμως ένα πρόσωπο της οικογένειας σας  με επιχειρήματα σας βγάζει από την αδιέξοδη κατάσταση και σας  εμφυσά αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ: Σήμερα πραγματικά συμπεριφέρεστε σαν λέοντας βασιλέας και έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους φίλους σας  οι οποίοι αντιδρούν αρνητικά. Κάποιες ευχάριστες συζητήσεις το απόγευμα με συγγενείς κάνουν τον εγωισμό σας να υποχωρίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρωινό κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος , σας ανατρέπει το πρόγραμμα στα επαγγελματικά σας χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Έως το βράδυ καταφέρνετε να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις με επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετά επικριτικός και σκληρός είστε σε συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα Επίσης στον προγραμματισμό ενός ταξιδιού συναντάτε πολλές δυσχέρειες. Έως το βράδυ τυχερές συγκυρίες  σας δίνουν λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχολογία σας το πρωί είναι πολύ άσχημη καθώς οι πιστωτές σας πιέζουν ασφυκτικά για τα χρέη σας. Πρόσωπο ψηλά ιστάμενο σας δίνει συμβουλές πώς να τακτοποιήσετε κάποια από αυτά και βελτιώνετε τη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με ιδιαίτερη σκληρότητα και εκνευρισμό αντιμετωπίζετε σήμερα το σύντροφο σας άλλα και τους συνεργάτες σας.  Κατά τη διάρκεια της ημέρας αντιλαμβάνεστε το σφάλμα σας και προσπαθείτε να ανατρέψετε το κλίμα με χαμόγελο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με πονοκέφαλο και άλλες ενοχλήσεις υγείας ξεκινάτε τη μέρα σας. Έως το μεσημέρι αρκετές αναποδιές  συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο με αποτέλεσμα και οι σχέσεις με συναδέρφους να είναι τεταμένες. Ευτυχώς η ίδια η δουλειά επειδή είναι αυξημένη ομαλοποιεί το κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγάλο μπέρδεμα γίνεται με τον ερωτικό σας σύντροφο και μέχρι το μεσημέρι  είστε παρεξηγημένοι εξαιτίας τρίτου προσώπου που παρανοήσατε το ρόλο του. Προς το απόγευμα όλα τακτοποιούνται ομαλά.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα δεν έχετε διάθεση για πολλές δραστηριότητες άλλα σας τραβάει πολύ ο χώρος του σπιτιού. Διάφορες εργασίες και μια αλλαγή διαρρύθμισης  σ αυτό σας αποφορτίζει και σας φτιάχνει τη διάθεση.

astranews.gr