Σταν Λι: Το αφιέρωμα της ταινίας «Captain Marvel» στον δημιουργό των υπερηρώων

0
87

Ο ολιγόλεπτος φόρος τιμής του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Μια από τις πιο απολαυστικές στιγμές στις ταινίες της Marvel, είναι αναμφισβήτητα οι ολιγόλεπτες εμφανίσεις του Σταν Λι, δημιουργού των ηρώων αυτού του κινηματογραφικού σύμπαντος.

Ο Λι πέθανε στις αρχές Νοεμβρίου του 2018 σε ηλικία 95 ετών και σίγουρα η απουσία του στις επερχόμενες ταινίες της Marvel, θα είναι αισθητή. Ωστόσο, οι δημιουργοί της ταινίας «Captain Marvel» που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες, ετοιμάζουν ένα αφιέρωμα στον θρυλικό συγγραφέα και δημιουργό.

Οι σκηνοθέτες του «Captain Marvel», Άννα Μπόιντεν και Ράιαν Φλεκ μίλησαν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο για το εν λόγω αφιέρωμα.

«Δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι το οποίο δεν πρέπει να πω, απλώς θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα στιγμιότυπο – φόρο τιμής στον Σταν, μέσα από αυτή την ταινία», είπε η Μπόντεν. «Η ιδέα προήλθε από τη Μάρβελ και όταν μας μίλησαν γι’αυτή, συγκινηθήκαμε όλοι. Ήταν πολύ συναισθηματικό».

Εκτός όμως από την «Captain Marvel», ακόμα μια ταινία η οποία αφιέρωσε λίγα λεπτά στον Λι, ήταν η «Once Upon a Deadpool», PG-13 εκδοχή του Deadpool 2.  Κι ενώ το Deadpool 2 δεν περιείχε τον Λι αυτοπροσώπως, το πρόσωπό του φάνηκε στη μορφή γκράφιτι στην άκρη ενός κτιρίου, κατά τη διάρκεια της X-Force σκηνής.

Πηγή: https://www.huffingtonpost.gr/entry/stan-li-to-afieroma-tes-tainias-captain-marvel-ston-demioeryo-ton-epereroon_gr_5c7ce0f5e4b0e5e313cc8622?ncid=other_huffpostre_pqylmel2bk8&utm_campaign=related_articles