Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουνίου

0
52

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Σήμερα έχετε μεγάλο θάρρος, αυθορμητισμό και έντονη συναισθηματική παρόρμηση. Αποφασίζετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης, να γίνετε πιο ρεαλιστής αλλά και πιο διπλωμάτης. Έτσι κάποιες συζητήσεις που κάνετε σήμερα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Οι πολύ απαισιόδοξες σκέψεις για το οικονομικό σας μέλλον σας επηρεάζουν έντονα ψυχολογικά και κλείνεστε στον εαυτό σας. Μάλιστα η δυσφορία σας είναι τόσο έντονη που έχετε ξεσπάσματα θυμού και φωνάζετε στον εαυτό σας να βρει λύση.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Σήμερα είστε αρκετά εξωστρεφής και επιθυμείτε να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε φιλόδοξα σχέδια που σχετίζονται με την κοινωνική σας ζωή και τη συμμετοχή σας σε συλλόγους. Τα σχέδια προσκρούουν στις έντονες αντιδράσεις του συντρόφου σας.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Κάποιες καινοτόμες ιδέες που έχετε στα επαγγελματικά σας πλάνα, σας αναζωογονούν και σας δραστηριοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Διαφωνίες από συνεργάτες και συναδέρφους δεν είναι ικανές να σας σταματήσουν. Ωστόσο απογοητεύεστε από την συμπεριφορά ορισμένων.

 

Λέων 23/7-23/8

Συγγενικά σας πρόσωπα εντελώς ξαφνικά σας βοηθούν σε κάποια φιλόδοξα σχέδια που έχετε. Μάλιστα τα ξεκινάτε στην πράξη παρόλο που η ρευστότητα σας είναι περιορισμένη. Όσοι ασχολείστε με το εξωτερικό, μια συγκυρία ευνοεί τα φιλόδοξα σχέδια σας.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Δυο θα είναι τα τυχερά σας σήμερα. Όσοι ποντάρετε σε τυχερό παιχνίδι κερδίζετε ή βρίσκετε χρήματα στο δρόμο. Όσοι είστε μόνοι θα προκύψει ερωτική συνεύρεση και μάλιστα πολύ καυτή από το πουθενά! Στα επαγγελματικά θα έχετε τη δυσκολότερη μέρα από την αρχή του χρόνου.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Χαράς ευαγγέλια για όσους είστε αδέσμευτοι! Πρόσωπο ουρανοκατέβατο εμφανίζεται στη ζωή σας και ανατρέπει τα πάντα! Η χημεία σας είναι τόσο δυνατή που γίνεστε πολύ σύντομα ερωτικό ζευγάρι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνάπτετε νέες κερδοφόρες συνεργασίες.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Μια ξαφνική ενόχληση υγείας σας φοβίζει και αντιδράτε με υπερβολικό τρόπο. Στον εργασιακό χώρο, ένας συνάδερφος σας βοηθά να λύσετε ένα οικονομικό θέμα και σας στηρίζει και ψυχολογικά.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Όσοι είστε γονείς πρώτο θέμα σήμερα είναι οι υπέρμετρες απαιτήσεις που έχετε από εκείνα. Η σύγκρουση με το σύντροφο θα είναι σφοδρότατη και δεν θα οδηγήσει σε λύση. Όσοι είστε αδέσμευτοι προκύπτει γνωριμία με προοπτικές να γίνει μόνιμη σχέση.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Γραφειοκρατικά θέματα που έχουν σχέση με το ακίνητο σας, δημιουργούν μια αναστάτωση στο καθημερινό σας πρόγραμμα αφού επείγει να ασχοληθείτε άμεσα. Ευτυχώς όλα πηγαίνουν καλά. Οικονομικά θέματα σας φέρνουν αντιμέτωπους με συναδέρφους, οι οποίοι μάλιστα έχουν εχθρικές διαθέσεις.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Ευχάριστα νέα από συγγενικό σας πρόσωπο παίρνετε σήμερα. Επίσης έχετε τυχαίες συναντήσεις με πρόσωπα που είχατε ερωτική σχέση. Δεν αποκλείεται μια επανασύνδεση. Όσοι είστε γονείς πολύ ευχάριστα γεγονότα με τα παιδιά σας.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με ακίνητα ,σήμερα η μέρα θα είναι πολύ κερδοφόρα . Οι περισσότεροι από σας, θα έχετε μια τυχερή μέρα στα οικονομικά σας ,αφού η τσέπη σας γεμίζει χρήμα. Ευχάριστες συναισθηματικά στιγμές με πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews