Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου

0
107

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Από σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την δουλειά σας, θα υπάρξουν εμπόδια, ανατροπές κάποιες βλάβες σε τεχνικά θέματα ,τα πράγματα όμως σιγά -σιγά αρχίζουν και ισορροπούν, θα αρχίσετε και εσείς να μπαίνετε σε μια δημιουργική περίοδος της ζωής σας, ο Δίας από τον Ζυγό θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Από σήμερα και για σας στο χώρο της δουλειάς σας, αρχίζουν και ηρεμούν τα πράγματα, προσπαθήστε να έχετε καλές σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, οι προσπάθειες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, τώρα επιτέλους ευοδώνονται, διατηρήστε παντού ισορροπίες.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Ο Πλανήτης σας ο Ερμής είναι πάνω σας και γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, αρχίζετε και βγαίνετε σιγά-σιγά από την απομόνωση και είστε έτοιμοι να μιλήσετε για προσωπικά σας με πιο μεγάλη άνεση η επικοινωνία σας είναι στα καλύτερα σας, έχετε ιδέες και σχέδια που σας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, αρχίζετε και βγαίνετε σιγά-σιγά από την απομόνωση και είστε έτοιμοι να μιλήσετε.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Ο αυθορμητισμός σας, σας έχει βάλει πολλές φορές σε μπελάδες, σήμερα όμως πρέπει να συγκρατηθείτε, γιατί πάλη θα σας βάλει σε μπελάδες και ειδικά σήμερα.

 

Λέων 23/7-23/8

Από σήμερα το μυαλό σας κατεβάζει τις πιο πρωτότυπες αλλά και φιλόδοξες ιδέες. Έχετε καλύτερη αλλά και πιο δημιουργική διάθεση, τα άστρα σας ειδοποιούν να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Μην κάθεστε και στεναχωριέστε για πράγματα που δεν αξίζουν, θα ασχοληθείτε με θέματα φίλων που σήμερα θα ξεχάσετε και τα δικά σας, στα επαγγελματικά ο αγώνας συνεχίζετε.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Σήμερα πρέπει να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας, καλή περίοδο για σημαντικά ραντεβού και αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Γίνεστε πιο ευάλωτοι και πιο ευαίσθητοι στα προσωπικά σας, αρχίζετε και σκέπτεστε για κάτι πιο σοβαρό στη σχέση σας για όσους -ες έχετε κάτι σοβαρό, για τους ελεύθερους μια δυνατή εμπειρία τους περιμένει, με ένα πρόσωπο που κινείται στο χώρο της δουλειάς.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι για να πάνε καλά τα πράγματα πρέπει να κάνετε και κάποιους συμβιβασμούς, φροντίστε να αρπάξετε τις ευκαιρίες, όσοι -ες είστε σε σταθερή σχέση ετοιμαστείτε για καλές αλλαγές που έρχονται προς το τέλος του μήνα.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Σήμερα για σας είναι καλή μέρα στα ερωτικά σας. Όσοι είστε μόνοι -ες και σας ενδιαφέρει για μια καινούργια αρχή, είναι βέβαιο πως θα την έχετε και θα σας ανατρέψει την ηρεμία σας.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Από σήμερα για σας ξεκινάει έντονη κοινωνική ζωή, πολλές ευκαιρίες σε θέματα δουλειάς, όχι όμως για κάτι σταθερό, σημαντικές εξελίξεις και στα προσωπικά σας

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Σήμερα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτο σας και για σας οι εξελίξεις είναι σημαντικές στα προσωπικά σας, στα επαγγελματικά τα προβλήματα υπάρχουν ακόμα.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews