Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου

0
19

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Λίγο πριν τη νέα Σελήνη, εσείς συζητάτε ήδη για νέα ξεκινήματα, είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Πριν μπείτε στη σειρά για την εκκίνηση όμως, σκεφθείτε αν αξίζει το ρίσκο, και επιπλέον, ρίξτε μια ματιά και τα βιογραφικά των ανθρώπων που θα συμμετέχουν σ’ αυτή τη νέα αρχή.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Στην προσπάθειά σας να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, έχετε έρθει σε μια αντιπαράθεση με τη συνείδησή σας και τα πιστεύω σας. Μην ανησυχείτε και μην εκνευρίζεστε, τζάμπα. Από αύριο, όλα θα έρθουν στη θέση τους και θα δείτε ότι τίποτα δεν αξίζει για να αναστατώνεστε τόσο. Η επιτυχία, πάει πακέτο με το ζώδιό σας.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Βρίσκεστε στην πρώτη θέση του αγώνα δρόμου, πριν τη νέα Σελήνη. Αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι για όλα. Δεν πτοείστε από δυσκολίες, δεν αυτοπεριορίζεστε, δεν κλείνεστε στον εαυτό σας, δεν «κολλάτε» πουθενά και σε τίποτα. Μπράβο σας. Η νέα Σελήνη θα σας ανοίξει πάρα πολλές πόρτες, που θεωρούσατε ότι ήταν κλειστές, για σας.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Διπλό τσεκάρετε τα κομποδέματά σας, προκειμένου να κάνετε αυτό που θέλετε. Βρίσκεστε στην αναζήτηση, ίσως εργασίας, ή ακόμα και κατοικίας. Τα νέα είναι αισιόδοξα για τα ζητήματα αυτά, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες απ’ το πουθενά. Προσοχή χρειάζεται αν πρέπει να υπογράψετε δημόσια έγγραφα. Ελέγξτε τα ψιλά γράμματα.

 

Λέων 23/7-23/8

Θέλετε να πείτε πολλά, να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, κυρίως στους δικούς σας ανθρώπους. Πριν εξαπολύσετε το χείμαρρό σας, καλό είναι να ελέγξετε τις διαθέσεις των άλλων, γιατί αν δεν είναι σε θέση να σας ακούσουν, δεν κάνουμε δουλειά.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου σας, ή ακόμα και του εξωτερικού, είναι το κυρίως μέλημά σας για σήμερα. Δώστε έμφαση στο χώρο της κουζίνας, εκεί όπου κυριαρχεί το μέταλλο, όπως επίσης και στο χώρο που κυριαρχεί το νερό, το μπάνιο για παράδειγμα. Τα οικονομικά είναι σε καλό δρόμο.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Τελικά, είναι γεγονός, ο έρωτας, σας κάνει καλό. Σας δίνει φτερά, και κοντά σ’ αυτόν αρχίζουν να μπαίνουν σε σειρά όλα τα άλλα ζητήματα που έχετε σε εκκρεμότητα, όπως, οικονομικά, διευθετήσεις χρεών του δημοσίου, διακανονισμοί μεγάλων λογαριασμών και εργασιακά ζητήματα.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Για τις γυναίκες εκπροσώπους του ζωδίου, πρέπει να δώσετε προσοχή σε τυχόντα γυναικολογικά προβληματάκια, που αν αφήσετε ανεξέλεγκτα, μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλα. Για τους άντρες, φροντίστε το σώμα παράλληλα με το πνεύμα και αποκτήστε εμπιστοσύνη, τουλάχιστον στους ειδικούς για κάθε θέμα.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Μια συμφωνία που κυνηγούσατε από καιρό, έρχεται να υλοποιηθεί και παράλληλα να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο σας όνειρο. Αφήστε τα πράγματα να εξελίσσονται με τον τρόπο τους, και μην ζητάτε να αλλάξετε τη ροή της ιστορίας. Η επιτυχία είναι ήδη εδώ. Δεν το πήρατε είδηση ακόμα;

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Διευθετήστε άμεσα και τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους και προς δημόσιους φορείς. Ο καιρός δεν επιτρέπει επανάπαυση. Σε ερωτικό επίπεδο, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σας, κάτι που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Όσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση, μια επιτυχία σας περιμένει και μια μεγάλη χαρά από τους μαθητές σας. Όσοι είστε πολιτικοί, ή σας απασχολεί η πολιτική, ερασιτεχνικά, οι εξελίξεις δεν είναι καλές. Κάποιο έκτακτο γεγονός, θα ταράξει την ομαλότητα της καθημερινότητάς σας. Για καλό ή και για κακό. Για αυτό, προσοχή.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Καταξίωση, αναγνώριση των ικανοτήτων σας, καλή γειτνίαση με συναδέλφους, αλλά και φίλους. Κάποιοι θα θαυμάσουν τις ικανότητές σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα απογοητευτούν. Κάποιοι θα χαρούν με την προαγωγή σας, και κάποιοι άλλοι θα «κρεμάσουν μούτρα». Αυτά έχει η ζωή, όμως. Σ’ όποιον αρέσετε, για τους άλλους, δεν θα μπορέσετε.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews