Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου

0
47

Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις

Κριός 21/3-20/4

Μπορεί να βρεθείτε με κόσμο, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Κάποιες νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα. Να προσέξετε όμως τους ανθρώπους που υπόσχονται πολλά, γιατί ο θησαυρός ίσως αποδειχθεί «άνθρακες». Οι φίλοι είναι κοντά σας.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Έχει έρθει η ώρα για μια ενδελεχή και λεπτομερή ενδοσκόπηση, που καλό είναι, να μην προσπαθήσετε να αποφύγετε, ακόμα κι αν δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να την κάνετε. Επανεξετάστε όλους τους παράγοντες που φέρνουν καθυστέρηση στα σχέδιά σας, και…γραμμή για την επιτυχία.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Η Σελήνη σας κάνει συναισθηματικούς, κάτι που για τη «διάνοιά» σας, ίσως είναι ολίγον άβολο. Ωστόσο, η ρομαντική σας συμβολή, στη σχέση ή το γάμο σας, θα δώσει ανάσες, θα δώσει αλλά και θα πάρει απόλαυση, και όλα θα είναι καλύτερα σε λίγο καιρό

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν είστε από αυτούς που θα υποστούν κάποιες μειώσεις στα έσοδά τους. Αντί όμως, να κάθεστε να μεμψιμοιρείτε, θα ήταν καλύτερα να κάνετε έναν καινούριο προϋπολογισμό, βασισμένο στα νέα δεδομένα.

 

Λέων 23/7-23/8

Τα μέσα επικοινωνίας σήμερα, θα «ανάψουν». Σας έχει πιάσει μια λογοδιάρροια άνευ προηγουμένου. Θα θυμηθείτε το παρελθόν, τα παιδικά σας χρόνια, τα μαθητικά, και ένα σωρό άλλες αναμνήσεις, που, κυρίως, σας κάνουν χαρούμενους. Καλό είναι αυτό, αρκεί να μην γίνετε υπερβολικοί. Δεν αποκλείεται κι ένα μικρό ταξιδάκι

 

Παρθένος 24/8-22/9

Το σπίτι, οι ανάγκες του, το οικείο περιβάλλον, είναι τα θέματα της ημέρας. Έχετε τις «κλειστές» σας; Κανένα πρόβλημα. Θα ασχοληθείτε με το σπίτι, την καθαριότητα, τη βελτίωση και την αυτό βελτίωση. Μην ξεχνάτε όμως, τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σας.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Ερωτοχτυπημένοι, είστε σχεδόν πάντα. Αν δεν είναι κάποιο πρόσωπο, είναι ένας θεσμός, ένα χόμπι, μια κατάσταση. Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε τον ίδιο τον έρωτα. Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας και βιώνετε την προσωπική σας «Νιρβάνα». Κάποια στιγμή όμως, αποφασίστε να προσγειωθείτε γιατί τα προβλήματα τρέχουν γρηγορότερα από εσάς.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Μικρά προβλήματα υγείας, κάνουν την εμφάνισή τους και αναστατώνεστε. Παρόλα αυτά, δεν είναι κάτι σοβαρό, ιδίως να ανασκουμπωθείτε και το ψάξετε. Να θυμάστε, ότι, ό,τι βρίσκεται κάτω από ιατρικό έλεγχο, αποβαίνει καλά. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς. Ξέρουν καλύτερα από σας και τις θεωρίες «συνωμοσίας» σας.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Θα δεχθείτε μια επαγγελματική πρόταση για συνεργασία, με ανθρώπους που είχατε ξαναδουλέψει μαζί στο παρελθόν. Άσχετα με το αν πήγε καλά ή δεν πήγε, η συνεργασία παλιά, σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι συνθήκες εξαιρετικές, οι προϋποθέσεις άψογες. Τολμήστε να ρισκάρετε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Κληρονομικά και άλλα σχετικά θέματα θα σας κρατήσουν σήμερα σε εγρήγορση. Αποφασίστε συνετά για θέματα περιουσίας, είτε πρόκειται για ρευστό, είτε για ακίνητα. Μια αγοραπωλησία που σας αφορά, βαίνει καλώς, ενώ στα ερωτικά, είστε εσείς αυτοί που θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό και το πρέπον.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Οι ιδέες σας, τα θέλω και οι επιθυμίες σας, πραγματικά είναι για να ξεσηκώσουν επανάσταση. Πριν όμως καταλήξετε να γίνετε επαναστάτες χωρίς αιτία, καλύτερα να εξηγήσετε σε όλους τα πιστεύω σας, πριν σας παρεξηγήσουν. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν έχετε τη δυνατότητα, ίσως είναι καλό να μην το αναβάλλετε άλλο.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Νιώθετε ότι έχετε κατακτήσει το δικό σας Έβερεστ και αυτό φαίνεται και στη συμπεριφορά σας αλλά και στα λόγια σας. Δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε μια δόση αλαζονείας και αυτό ίσως φέρει προστριβές με τους άλλους. Γι αυτό, χαμηλώστε τους τόνους και σκεφτείτε ότι ο «βασιλιάς πρέπει να είναι δίκαιος και ταπεινός».

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews