Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου

0
64

Κριός 21/3-20/4

Σήμερα δεν αισθάνεστε καλά σωματικά, νιώθετε αδυναμία και ζαλάδες. Στον εργασιακό χώρο η ατμόσφαιρα είναι ομιχλώδης και το τι πρέπει να κάνετε σήμερα ασαφές. Νιώθετε ότι οι συνάδερφοι προσπαθούν να σας παγιδεύουνε. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι με δυσκολίες.

 

Ταύρος 21/4/-20/5

Σήμερα είστε αρκετά δημιουργικός σε ότι καταπιάνεστε και αρκετά κεφάτος και αισιόδοξος. Όμως ο ερωτικός σας σύντροφος σας χαλάει την ατμόσφαιρα. Ενώ είστε τρυφερός και σωστός σε γενική συμπεριφορά μαζί του, εκείνος με καταιγισμό παραπόνων χαλάει το κλίμα.

 

Δίδυμοι 21/5/-21-6

Με αισιοδοξία και έντονη ζωτικότητα ξεκινάτε τις δουλειές σας σήμερα. Παρόλη την μεγάλη προσπάθεια στον επαγγελματικό στίβο οι ανώτεροι σας δεν ικανοποιούνται και σας το δείχνουν με προκλητικό τρόπο. Η απογοήτευση σας έχει και συνέχεια , αφού και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος δεν σας φέρονται καλά. Υπομονή.

 

Καρκίνος 22/6-22/7

Σήμερα σας αποκαλύπτονται πολλά μυστικά! Μαθαίνετε τυχαία ότι ένα συγγενικό σας πρόσωπο διέδιδε ψεύδη για σας. Επίσης αναβάλετε ένα ταξίδι γιατί μάθατε για μια καλοστημένη παγίδα που σας περίμενε. Οι επικοινωνίες σας με αδέρφια είναι καλές και ουσιώδης. Κάντε συντήρηση στα οχήματα σας .

 

Λέων 23/7-23/8

Σήμερα έχετε λίγο βαριά ψυχολογία ,θα έλεγα απαισιοδοξία. Η μέρα χρειάζεται προσοχή να μην υπογραφούν οικονομικές συμφωνίες. Ήδη το μεσημέρι θα έχετε έντονη διαφωνία με έναν πελάτη ή συνεργάτη σας για οικονομικά θέματα. Διαφωνίες με φίλο για θέματα στρατηγικής.

 

Παρθένος 24/8-22/9

Σήμερα θέλετε να μείνετε μόνοι μακριά από όλους και από όλα, να ηρεμήσετε να σκεφτείτε τι κάνετε λάθος και να γίνετε καλά από τις απογοητεύσεις που σας έχει δώσει ο Κρόνος. Στην εργασία είστε αρκετά αδιάφοροι.

 

Ζυγός 23/9-22/10

Εσείς που είστε τόσο κοινωνικοί , σήμερα επιθυμείτε την απομόνωση. Θέλετε να κάνετε ξεκαθάρισμα με ποιους θα συναναστρέφεστε. Ειδικά σε συναδέρφους και φίλους έχετε πολλά παράπονα και θα απομακρύνετε αρκετούς.

 

Σκορπιός 23/10-22/11

Οι συναντήσεις με φίλους σήμερα σας στεναχωρούν γιατί μαθαίνετε άσχημα νέα για εκείνους. Επίσης κάποια χρήματα που περιμένετε καθυστερούν ή απλά παίρνετε έναντι.

 

Τοξότης 23/11-21/12

Σήμερα αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ακίνητο του επαγγελματικού σας χώρου Ακόμη και αν είστε υπάλληλος ενδέχεται να σας βάλουν σε μικρότερο γραφείο και να πικραθείτε. Παράπονα δέχεστε από το σύντροφο σας για την ερωτική σας ζωή.

 

Αιγόκερως 22/12-19/1

Όσοι ταξιδεύετε σήμερα πραγματικά θα ζήσετε το απόλυτο μπέρδεμα, καθυστερήσεις, απώλειες αποσκευών, διαπληκτισμοί. Επίσης όσοι έχετε δικαστικά θέματα να μετράτε τα λόγια σας και να συμβουλεύεστε συνεχώς το δικηγόρο σας.

 

Υδροχόος 20/1-19/2

Όσοι έχετε παράνομες σχέσεις καλό είναι σήμερα να αναβάλετε τις συναντήσεις. Η πιθανότητα να αποκαλυφθείτε είναι μεγάλη. Επίσης μην λάβετε μέρος σε στοιχήματα και μην διαπράξετε εφοριακή παρανομία, ούτε ένα ευρώ χωρίς απόδειξη.

 

Ιχθείς 20/2-20/3

Μεγάλη προσοχή στη σχέση σας δώστε σήμερα και ιδιαίτερα στη συμπεριφορά σας .Και το πιο αθώο ψέμα να πείτε θα αποκαλυφθεί με θεόρατα αρνητικά αποτελέσματα. Προστατέψτε το μέλλον της σχέσης με ειλικρίνεια.

Καλέστε τώρα στο 14980 και μιλήστε με έμπειρους επαγγελματίες, για όσα σας προβληματίζουν! χρέωση με ΦΠΑ 0,75 /1’.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο astranews